Creone sistem za odgovorno in enostavno upravljanje s ključi strank

Podjetje Tranås Energi se ukvarja z dobavo električne energije iz obnovljivih virov po celotni Švedski, zagotavlja ogrevanje z obnovljivimi viri ter upravlja z električnimi in optičnimi omrežji v okrožju Tranås. Za njih je ključnega pomena, da vzdržujejo najvišji nivo storitev, kar vključuje tudi varno in odgovorno ravnanje s ključi strank. V tem trenutku podjetje namreč upravlja s ključi stanovanjskih in trgovskih objektov, industrijskih prostorov ter poslovnih stavb, do katerih morajo imeti dostop tudi izven odpiralnega časa. Obenem je pomembno, da so rezervni ključi vozil, servisni ključi ter ključi za dostop do električnih postaj in omrežij shranjeni na način, ki omogoča popoln pregled nad njimi. Iz tega razloga je bil v podjetju nujen premik iz ročnega upravljanja s ključi na elektronsko upravljanje -Tranås Energi uporablja sistem Creone: omaro KeyBox ter programsko opremo KeyWin5.

»Za sistem Creone smo se odločili, ker je tak način upravljanja s ključi pregleden, programska oprema KeyWin5 pa resnično uporabniku prijazna« pravi Per-Åke Gustafsson, operativni inženir pri Tranås Energi.

 

creone

Ključi v omarah Creone so razporejeni glede na barvne kode, zaradi česar je dodeljevanje dostopnih pravic enostavno. LCD ekran na omari omogoča vpogled v stanje ključev in polj za shranjevanje v vsakem trenutku. Vse omare v sistemu so vezane na eno centralno točko, z njimi pa se upravlja preko centralizirane programske opreme KeyWin.

Sistemi Creone:

  • vam omogočajo popoln pregled nad dogajanjem z vsakim ključem – vedno imate dostopne informacijecreone 2 o tem, kdo je vzel kateri ključ in kdaj
  • so na voljo v različnih dimenzijah in funkcionalnostih ter pokrivajo potrebe manjših in večjih podjetij
  • omogočajo integracijo z obstoječim sistemom za kontrolo pristopa
  • so modularni in se lahko naknadno razširijo
  • zagotavljajo popolno kontrolo in varnost, hkrati pa so zelo enostavni za uporabo

Sistem Creone za upravljanje s ključi in s predmeti visoke vrednosti uporabljajo zaposleni v več kot 25-ih državah. Med večjimi uporabniki so podjetja BMW, Bosch, Ericsson, Ernst & Young, Hilton, IBM, IKEA, Lidl, McDonalds, Švedski nacionalni muzej, Peugeot SA France, Volvo in druga.

SHARE
Jan Makoter je v Špici zaposlen kot vodja prodajnih projektov. Diplomiranega ekonomista odlikujejo številne izkušnje na področju implementacije informacijskih tehnologij v podjetjih, zaradi česar je pri strankah še posebej priljubljen kot svetovalec za oceno rentabilnosti in primernost investicij IT opreme. Za vsa vprašanja vam je na voljo na: jan.makoter@spica.com