S čim navdušuje nova verzija Time&Space 8.50

  • GPS lociranje v webT&S

Za podjetja, ki zaposlujejo terenske delavce, bo zanimiva možnost GPS lociranja, ko se zaposleni prijavi preko Špicine aplikacije Mobile Time. Delodajalec lahko na ta način preveri, ali se zaposleni res nahaja na dogovorjeni lokaciji.

potkSejmišču

  • Za hitro izdelavo statistik in obračunov – Analytics Data Generator

Samostojni modul, ki obračunske podatke shranjuje v neposredno v bazo. Ta novost bo razveselila predvsem pripravljalce raznovrstnih statističnih pregledov, saj podatkov ne bo več potrebno pridobivati iz različnih koncev, ampak bodo na voljo direktno iz baze. Na primer, podatke  o obračunu delovnega časa se sproti shranjujejo v namenske tabele v bazi.  Na ta način je obdelava podatkov z DB orodji mnogo bolj enostavna.

Analitika1

Vas zanima, kako Analytics Data Generator deluje v praksi? Pišite nam in priskrbeli vam bomo posnetek webinarja, ki ga je pripravila direktorica HRM oddelkav Špici Bojana Korošec.

  •  Podpora za MS Sigma terminale za registracijo časa

Registracija časa preko pametnih terminalov MS Stigma je enostavna, intuitivna in atraktivna! Terminale odlikuje zmogljiv ekran z upravljanjem na dotik (touch screen), ki je zelo enostaven za uporabo ter omogoča prijave in odjave preko kartice, PIN kode ali prstnega odtisa. Pri slednjem velja izpostaviti integrirano Fingerprint PK Lite tehnologijo, s katero je biometrična registracija še bolj prijazna do zaposlenih, delodajalcem pa prinaša izredno zanesljive podatke o izrabi delovnega časa pri zaposlenih.

Za več informacij kontaktirajte nas kontaktirajte ali pa preberite brošuro.

MS Sigma terminal

  • Manjša možnost zlorabe – Integracija T&S z Milestone sistemom za video nadzor

Integracija sistema Time&Space s sistemom za video nadzor Milestone je pomemben korak pri zmanjševanju možnosti zlorab zaposlenih, ki se registrirajo s kartico.  Vsaka registracija sproži delovanje video nadzora. Posnetke lahko nato preglejujemo preko Visual Space Managerja.

Z bolj podrobnim delovanjem integriranih sistemov T&S in Milestone se lahko seznanite tukaj ali pa nam pišite.

Milestone prikaz

  •  Za najbolj zahtevne uporabnike – Modul Time Api

Uporabniki, ki razpolagate in upravljate z ogromno količino podatkov, ki jih morate obdelati v najkrajšem možnem času, potrebujete najbolj napredne in zmogljive rešitve. Zato vam Špica ponuja Software Developer Kit, rešitev, ki je zasnovana na arhitekturi REST in omogoča hitro izmenjavo podatkov s sistemom Time&Space preko modula Time Api.

SHARE
Marija Jakopin is a presales consultant. Her field of work is about optimizing HRM processes and RFID tracking. She has an Applicative Mathematics Faculty degree, which enables her to understand the needs of the market from the IT point of view. In her free time she likes to explore tunnels.