Zebra ZT600 serija

Zebra štampači serije Xi su okarakterisani kao najizdržljiviji industrijski štampači. Poznati su po izuzetnoj izdržljivosti, robusnosti i user friendly platformi. Najpopularniji model, Xi4, je tokom godina dobijao savremeniji izgled dok se njegov dizajn nije preterano menjao. U poređenju sa ostalim konkurentnim modelima nekako je zastao u vremenu.

Dolaskom nove serije štampača Zebra ZT600 to se promenilo. Nova generacija štampača nastavlja legendarnu seriju Xi i pripremljena je na rastuće potrebe proizvodnih linija, povećanje operativne kompleksnosti i integraciju različitih sistema danas i u budućnosti. Koristi se tamo gde je pouzdanost štampanja od velike važnosti, gde se zahteva visok kvalitet štampe ili je opseg štampanja veliki i traje 24/7.

Šta novo donosi serija ZT600?

Štampači serije ZT600 su na prvi pogled slični modelima Xi. Najočigledniji dodaci su novi ekran u boji koji omogućava brzu navigaciju po podešavanjima i tastatura.

Najvažnija poboljšanja nove serije ZT600 koja se kriju u unutrašnjosti štampača su:

  • jednostavnije postavljanje glave za ispis i 
  • nameštanje etiketa i ribona. 

 

ZT_family

Serija ZT trenutno predstavlja modele koji omogućavaju štampu na etikete različitih širina: ZT610 je namenjen za štampanje etiketa do 10,16 cm, ZT620 štampa na etikete s najvećom širinom 15,24cm. Rezolucija štampe ostaje nepromenjena – 203, 300 i 600 DPI (ZT620 ne podržava štampu 600 DPI).

Za dodatne informacije i pitanja stojimo vam na raspolaganju.

SHARE