U hotelu Square Nine dizajn i RFID tehnologija idu ruku pod ruku

Square Nine hotel Belgrade je luksuzni hotel ekstravagantnog stila i prijatne udobnosti, član ekskluzivnog udruženja ”Leading hotels of the World”. Nalazi se u samom srcu Beograda na samo nekoliko metara od glavne ulice i Kalemegdanske tvrđave. U ponudi ima 45 besprekorno opremljenih soba, i ovaj hotel sa pet zvezdica se opredelio za saradnju sa Špicom koristeći VingCard brave kompanije Assa Abloy Hospitality.

Preuzmite studiju slučaja Square Nine >>>

Magnetne brave u Square Nine hotel su implementirane još 2009. godine, a kako je tehnologija napredovala uprava hotela je odlučila da sistem nadogradi savremenijim i pouzdanijim rešenjem. Prelazak na RFID tehnologiju, korišćenjem VingCard Signature Décor brava, prilagođenim dizajnu hotela, zadovoljile su visoke standarde, sigurnost i pouzdanost hotela.

Osim kontrole pristupa u sobama se nalaze i visokokvalitetni sobni sefovi i minibarovi kompanije Assa Abloy Hospitality.

Zadovoljni smo, nismo imali poteškoća sa sistemom, osim jednom kada je naš programator kartica stvarao probleme. Ekipa iz Špice je bila brza, rešili su problem u roku od pola sata i naši gosti nisu ni osetli poteškoće prilikom ulaska u sobe”

Nikola Novaković, šef IT-a

Kompanija Špica je ekskluzivni zastupnik najvećeg svetskog proizvođača hotelskih brava, kompanije Assa Abloy, brenda VingCard, koji je 1978. godine patentirao i ugradio prvu elektronsku hotelsku bravu na svetu. VingCard brave nalaze se u više od 42.000 hotela u 166 zemalja, a 7 miliona je broj soba koje imaju jedan od modela ovog proizvođača. Hotelske brave ovog proizvođača preporučene su za instalaciju od hotelskih lanaca Starwood&Merriott, InterContinental Hotel Group, Hyatt, Accor, Carlson Rezidor, Four Seasons i drugih.

SHARE