Špica učestvuje na Srpskoj logističkoj asocijaciji

Sedmu godinu zaredom Špica učestvuje na Srpskoj Logističkoj Asocijaciji, koja se ove godine održava u hotelu Hyatt, 6. novembra 2018. godine. Ovo će biti i 1. Međunarodni sajam logistike LogExpo, na kom učestvuje više od 250 logističkih stručnjaka iz cele regije i više desetina izlagača, koji će na LogExpo predstaviti svoja rešenja za unapređenje logističkih procesa, a među njima će biti i Špica.

O trendovima i optimizaciji logističkih procesa govoriće direktor Špica Centra, Darko Korać.

Šta nam donosi industrija 4.0, da li će roboti zameniti čoveka, sa kojim izazovima se susreće moderna logistika, koja rešenja nudi Špica – pitanja su na koja će Darko Korać dati odgovor prilikom prezentacije na Logističkoj asocijaciji u 15:15 h.

Takođe, govorićemo i o Voice projektu u jednom od najvećih skladišta u regiji, kompaniji Ahold Delhaize. Na koji način je Delhaize optimizovao lanac snabdevanja, koliko je povećana efikasnost i produktivnost u skladištu, a smanjen broj grešaka, na koji način je Špicin VoiceXtreme doprineo poslovanju ove svetske kompanije, čućete na Logističkoj Asocijaciji!

Posetite Špicin štand!

SHARE