Špica i HighJump – novo partnerstvo!

Špica je u svom poslovanju uvek spremna na nove izazove i na nova partnerstva. Naš novi partner je HighJump!

Vodeći ponuđači rešenja za lanac snabdevanja Špica i HighJump proširili su svoje partnerstvo koje uz postojeći Accellos WMS (takođe proizvod HighJump-a) sada uključuje i Advantage WMS za najveće kompanije. Advantage WMS je skup rješenja koja uz samo skladište mogu upravljati i transportom, ljudima, dobavljačima, transportnim jedinicama itd. Gartner je Highjump imenovao za jednog od top 10 ponuđača WMS rješenja za upravljanje skladištima na svijetu. Uz proširenje Špica na Advantage WMS Špica je potpisala i dogovor o suradnji sa skupinom poduzeća IBCS Group, preko koje sada možemo zajedno ponuditi svoja rješenja i najvećim poduzećima koja posluju u CEE regiji. “U suradnji Špica, Highjump i postojećih Špica partnera u CEE regiji sada možemo pružiti sveobuhvatna SCM rješenja za sve zemlje između Baltičkog, Jadranskog i Crnog mora“, rekli su Tone Stanovnik, generalni direktor Špica Grupe i David Houser, viši potpredsjednik poduzeća Highjump.

O HighJumpu-u

HighJump je globalni ponuđač softvera za upravljanje lancem opskrbe koji pojednostavljuje protok inventure i informacija od dobavljača do pohrane na policama. Imenovan na popis 5000 najbrže rastućih poduzeća 3 godine za redom, HighJump zapošljava više od 440 članova tima širom svijeta i podržava više od 4.000 korisnika u 66 zemalja, od malog i srednjeg poduzetništva do globalnih poduzeća.

O Špici

Špica je vodeći ponuđač informacijskih rješenja za upravljanje logistikom i radnim vremenom Adriatic regiji. U poduzećima u Zagrebu, Ljubljani, Beogradu, Sarajevu, Skopju, Podgorici i Londonu zaposleno je preko 100 stručnjaka. Ključna područja poslovanja koncentrirana su na SCM – Supply Chain Management i WFM – Work Force Management, kako u regiji preko vlastitih poduzeća, tako i u EMEA prostoru preko partnera. Centralnu i zapadnu Europu pokrivamo u suradnji s IBCS grupom.

O IBCS grupaciji

Throughout Bulgaria, Czech Republic, Hungary, Poland and Slovakia the IBCS Group is providing end-to-end solutions to increase performance, efficiency and productivity within the enterprise, reduce costs and realize competitive advantage. Members of the IBCS group are IBCS Poland, BCS Bulgaria, IBCS Hungary, Kodys and Kodys Slovensko. The expert team is a group of more than 170 people. The IBCS Group of Companies offer complete solutions and integration around the supply chain.

 

SHARE