Prvi hotel u regionu otvara sobe mobilnim telefonom!

Park Plaza Arena Pula modernizovala je svoju uslugu sa ASSA ABLOY Hospitality Mobile Accessom koji je instalirala Špica!

Park Plaza Arena Pula, hotel Arenaturista, povećao je sigurnost i udobnost, nadogradnjom postojećeg VingCard programa i sistema elektronskih brava sa novim Assa Abloy Hospitality Mobile Access rešenjem. Instalacija Špica! Reč je o najnovijem programu i tehnologiji koji gostima omogućavaju ulazak u sobe korišćenjem mobilnih telefona, a time i zaobilaženje recepcije.

‘Tehnička realizacija ovog projekta napravljena je uz pomoć tehnologije i programske platforme vodeće svetske kompanije za kontrolu pristupa u hotelijerstvu Assa Abloy Hospitality, njenog ekskluzivnog zastupnika Špice, kao i kompanije Intersoft Tehnologies koja je razvila mobilnu aplikaciju “Park Plaza Croatia“, koja se povezuje na AAH sistem.Više pročitajte u članku >>>

Hotel+Arena+1

Gosti žele da koriste tehnologiju!

Došlo je neko doba u kom mobilne telefone ne ispuštamo iz ruke. Koristimo ih kao budilnike, kalendare, satove, sredstvo komunikacije, GPS… Sasvim je logično da ih sada možemo koristiti i kao ključ i sasvim je logično da to gostima odgovara!

Nadogradnjom na ASSA ABLOY Hospitality Mobile Access, osoblje hotela omogućava gostima da odmah počnu sa uživanjem na svom odmoru, bez potrebe da stoje u redu na recepciji, kako bi im se omogućio ulazak u sobe. Ovakav način poslovanja garantuje kvalitetniju komunikaciju između gosta i osoblja, pogotovo između hotelskog osoblja, čime se povećava kvalitet usluge i optimizuje poslovanje.

‘Ponosni smo na to što gostima možemo pružiti najnovije tehnologije i usluge, i uzbuđeni smo zbog toga što rešenje ASSA ASBLOY Hospitality Mobile Access, koje je instalirala Špica, našim gostima pruža najveći nivo sigurnosti. ‘

 Reli Slonim, izvršni direktor Arenaturista

Otvaranje_vrata2[1]

Za više informacija o ovom rešenju svakako nas kontaktirajte (putem svog pametnog telefona).

SHARE