Preduzeća koja efikasno posluju – uvek su u korak sa trendovima i inovacijama

Poslovno okruženje današnjice zahteva prilagođavanje tržišnim trendovima. Savremene firme zbog dinamike i kompleksnosti radnog okruženja, ne samo da se moraju prilagođavati promenama tržišta, već na promene moraju odgovoriti pravovremeno i na odgovarajući način. Ključ ostvarenja tog cilja je u dobroj informisanosti i maksimalnom iskorišćavanju prilika.

Uspeh ili efikasnost?

Uspeh nekog preduzeća možemo posmatrati kao produktivnost – dostizanje rezultata nezavisno o troškovima. S druge strane, pojam efikasnosti je složeniji, jer se pri proceni efikasnosti u obzir moraju uzeti troškovi – vreme, novac i na kraju, naravno, trud svih učesnika. Kada govorimo o efikasnosti, ključan je odnos onoga što se s određenim sredstvima stvara naspram onoga što bi se potencijalno moglo stvoriti s određenim resursima.

Kako za sebe osigurati najbolje mlade profesionalce?

Svi smo svesni da je jedan od najvećih poslovnih izazova našeg vremena – integracija mladih u poslovni svet. Takozvana Y generacija do 2020. godine iznosiće većinski udeo (40 %) ukupne radne snage. Od ključnog je značaja za preduzeća, da mladi u njima prepoznaju atraktivnu organizaciju, čiji bi član želeli biti.

Gazele 11

Fleksibilnost i inovativnost

Mladima je najvažnije da usklade poslovni i privatni život. Omogućite im fleksibilno radno vreme, rad od kuće ili neki drugi oblik fleksibilnog rada. Rešenje Time & Space, s mogućnošću mobilnog radnog vremena i kroz Špica Mobile Time aplikaciju za pametne telefone, omogućava brz, jednostavan i transparentan način za postizanje tog cilja.

ts

Ostavite prostora za inovacije u vašem poslovanju – mladi su već od malih nogu naviknuti na digitalne tehnologije. Teško je da će se odlučiti za rad u organizacijama koje nemaju osećaj za promene. Budite u toku sa najnovijim tehnologijama i pojednostavite sistem za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena, korišćenjem Bluetooth-a ili NFC-a. Za mlade je ključna vremenska ekonomičnost i efikasnost – ako su okruženi neadekvatnim uređajima i sistemima, postoji velika mogućnost nezadovoljstva.

Starwood

Uz kompaniju Špica, koristeći napredna tehnološka rešenja za optimizaciju procesa, vaše preduzeće postaće atraktivno i inovativno radno okruženje, koje ne gubi vreme na procese koji se mogu automatizovati. Proverite kako bi jedinstvenost rešenja Time&Space mogla unaprediti vaše poslovanje. Posvećenost našeg iskusnog tima omogućiće da rešenje u potpunosti bude prilagođeno vašim željama i potrebama, nezavisno o tome koliko ste veliki (ili mali). Istaknite se inovacijama i pobrinite se za rast i uspeh vaše organizacije u budućnosti!

SHARE