Prednosti korišćenja SaaS-a (Software as a service) na području evidencije radnog vremena

U današnje vreme mnoga preduzeća koriste SaaS (Software as a service) rešenja u svom poslovanju. Takva rešenja su jednostavna za implementaciju i štede novac. SaaS može biti najbrži, najjeftiniji i najmanje rizičan način za početak vaše evidencije radnog vremena.

Koje su prednosti:
  • Niski troškovi pri instalaciji

Za SaaS rešenja nije potrebna nikakva instalacija. To znači da ne morate uložiti novac u infrastrukturu vašeg preduzeća. Prilikom kupovine konvencionalnih rešenja samo je licenca početni trošak koji imate. Dodatno morate platiti za implementaciju i konfiguraciju. Svi ti troškovi ne postoje ako se odlučite za SaaS.

All Hours je dizajniran za jednostavno korišćenje tako da dodatna obuka za vaše zaposlene neće biti potrebna (a i ona košta!).

  • Niski troškovi vlasništva

Hardver i održavanje softvera vremenom postanu veliki trošak. Kada je reč o SaaS-u troškovi održavanja uključeni su u cenu pretplate. S obzirom da ne morate brinuti o infrastrukturi ne morate dodatno plaćati IT-jevce.

  • Snažna i sigurna infrastruktura

Neki ljudi su zabrinuti kada su njihovi podaci sačuvani na web uslugama. Pouzdanost i sigurnost su najvažniji činioci ozbiljnih SaaS pružaoca usluga. All Hours serveri se nalaze na sigurnim lokacijama i prenos podataka je kodiran kako bi se sprečila krađa podataka.

  • Dostupnost bez obzira navreme i lokaciju

Ogromna prednost korišćenja SaaS-a je u tome što se rešenju može pristupiti u svakom trenutku, sa svakog uređaja (ako naravno imate pristup internetu). Dok ležite na plaži i pijete koktele možete pristupiti aplikaciji All Hours.

  • Nema ažuriranja i nadogradnji

Ništa ne morate ažurirati, a uvek imate poslednju verziju. Ažuriranja se uvek instaliraju kada je nizak promet kako bi se izbegli mogući problemi.

  • Fleksibilnost

Možete početi sa malo feature-a i zatim, kako vreme bude odmicalo, povećavati opseg. Bez dodatnih troškova.

All Hours kao SaaS rešenje je dobra alternativa uobičajenim desktop aplikacijama. SaaS omogućava preduzećima jednostavno korišćenje bez dodatnog troška hardverske opreme. All Hours može rešiti vaše trenutne potrebe i kako se te potrebe razvijaju All Hours će to pratiti. Napravite besplatni probni nalog i testirajte korišćenje usluge.

SHARE