Organizujemo konferenciju o glasovnom upravljanju skladištem!

Špica Centar u saradnji sa Vocollect-om organizuje konferenciju o glasovnom upravljanju skladištem, 23. maja u hotelu Radisson Blu Old Mill Belgrade sa početkom u 9h!

Prijavite se na konferenciju ovde >>>

voice_hardware

Glasovno upravljanje kao tehnologija uspostavlja konstantan rast i razvoj, korisnici postaju svesni ubrzanog razvoja i prihvataju tehnologiju u svakodnevnim životima. Kada pričamo o prednostima za korisnika ove tehnologije, posebno operatera, onda svakako na prvom mestu navodimo sigurnost na radnom mestu i usmerenost na izvršavanje radnih zadataka.

Uvođenjem glasovnog upravljanja svoju investiciju možete vratiti eliminacijom nepotrebnih troškova koji se javljaju zbog grešaka, a koje su najčešće veće i od cene samog proizvoda. Kroz povećanu produktivnost svakog operatera pružićete brzu i kvalitetnu uslugu i najvažnije, krajnji korisnik će biti zadovoljan.

Čitajte kako smo optimizovali skladište u Gorenje servisu >>>>

Na konferenciji ćemo predstaviti novosti na području logistike, prednosti i mogućnosti ušteda glasovnim upravljanjem skladištem, kao i razne druge novitete. Za više informacija o konferenciji kontaktirajte nas i ne zaboravite da se prijavite na konferenciju.

SHARE