Održana SCM konferencija u Beogradu!

SCM ROAD-SHOW se nastavlja! Održana je druga od 4 najavljene SCM konferencije. 

Hvala svim učesnicima koji su prisustvovali konferenciji održanoj 29. septembra u hotelu Crowne Plaza, u Beogradu.

Sve češće se priča o IT tehnologijama u lancu snabdevanja. O rešenjima za skladišta WMS i Voice, pisali smo mnogo u prethodnim blogovima i najnovije informacije predstavili na SCM konferenciji. Špica pokušava da ide korak dalje i da omogući kontrolu nad svim procesima u skladištu, pa tako dobra ekipa implementatora i kvalitetna rešenja, kao što su WMS i Voice, kompanijama mogu obezbediti dugoročnu i stabilnu logističku platformu.

Kolika je zainteresovanost za naša rešenja i novosti na području logistike, pokazuje i broj prijavljenih  iz 40 kompanija.

dav

Dobrodošlicu prisutnima poželeo je direktor Špica Centra, Darko Korać i uvodnim govorom najavio teme i predavače. O WMS sistemu slikovito je pričao Vlado Jovanović i na tri primera predstavio poslovne izazove i rezultate implementacije sistema za upravljanje skladištem, sa kojima je postignuta efikasna kontrola nad zalihama, optimizovan prostor u skladištima, automatizovani izveštaji, poboljšana efikasnost ekipe i povećana produktivnost. Na priču o WMS-u nadovezala se priča o Voice-u, pa su Marijo Baburić i Miha Capuder, stručnjak iz Honeywell Vocollect-a, prezentovali primere preduzeća koja su poboljšala kvalitet i brzinu dostave svojim kupcima, smanjila troškove i olakšala posao svojim zaposlenima. Još jedna veoma bitna grana u logistici jeste prodaja na terenu i dostava robe kupcima. Putnicima i vozačima je neophodna moderna podrška za obavljanje posla. Andrej Planina predstaviće iskustva na primerima implementiranih projekata  iz ugla putnika na terenu i prikupljanja porudžbina, kao i na primerima vozača i dostave pošiljki.

U drugom delu konferencije Jovan Popović iz kompanije Zebra predstavio je TOP 5 novosti i govorio o svetskim trendovima na području mobilnih računara i bežične WiFi mreže. Na kraju konferencije, Azra Kaltak iz kompanije NiceLabel objasnila je kako modernizacijom sistema za označavanje i štampanje etiketa mogu da se poboljšaju procesi u preduzeću, smanje greške i izbegne zastoj u proizvodnim procesima.

Ocena prisutnih za organizaciju, teme i predavače je veoma dobra (4.5), komentari su pozitivni i ispunjena su očekivanja prisutnih. Sva dodatna pitanja možete poslati na: maja.latinovic@spica.com.

Još jednom HVALA svim prisutnima! Ukoliko želite da vidite uživo kako sistem funkcioniše, slobodno nas kontaktirajte vrlo rado ćemo se odazvati.

SHARE