Novosti – U ponudi Zebra MP6000 i DS6708

Prvi utisak je veoma važan, ali za trgovinu je najvažniji utisak koji ostavimo kod kupca pri njegovom odlasku iz prodavnice.

Svi znamo koliko prvi utisak utiče na našu percepciju. U trgovini, naprotiv poslednji utisak je najvažniji. POS blagajna i brzina izlaza imaju veliki uticaj na iskustvo kupovine vaših kupaca, pozitivno ili negativno.

Blagajna je vaša poslednja prilika za interakciju sa kupcima, prilika da uspešno zaključite prodajno iskustvo ili ostavite neprijatan utisak na kupca. Iz tog razloga, Zebra je razvila rešenje koje vam omogućava da pružite svojim kupcima nezaboravno iskustvo check outa, brz i jednostavan završetak kupovine.

Proizvođači redovno koriste GS1 bar kodove (1D i 2D) kako bi poboljšali i ubrzali proces evidentiranja zaliha i robe kroz lanac snabdevanja. Kupci sve brže prihvataju loyalty programe koji takođe koriste bar kod za evidentiranje kupca, njegovih popusta ili poklon kartica – pogotovo zbog praktičnosti čuvanja preko mobilnog telefona.

Zebra MP6000

U slučaju da vaš POS uređaj ne može pratiti ove standarde i nove tehnologije, vaši zaposleni će morati sve podatke da unose ručno, što rezultira dužim redovima pri plaćanju, nezadovoljnim i frustriranim kupcima. Sa Zebra MP6000 multi-plane imager skener, vaša kasa će biti spremna za sve 1D i 2D bar kodove, bilo da ih skeniramo sa papira, plastične kartice ili na mobilnom telefonu. Dodatno, modularni dizajn omogućava dodavanje novih opcija po potrebi. Krajnji rezultat su zadovoljni kupci i brzi check out bez čekanja u redu. Investicija u POS opremu će vam omogućiti uspešno poslovanje danas, ali i u budućnosti. A zadovoljni kupci će se vraćati, što dodatno utiče na povećanje lojalnosti.

Zebra DS6708 — visoko kvalitetni 1D/2D skener

Skener DS6708 kombinuje 1D i 2D skener, što ubrzava i povećava produktivnost vaših zaposlenih. Veliki učinak postižemo na pozicijama koje imaju veći prolaz/frekventnost, kao što su prodavnice, poštanski šalteri, apoteke ili proizvodnja.

Zebra skener

Skener DS6708 smanjuje troškove (investiciju i operativne troškove) tako što u jednom uređaju dobijete rešenje za čitanje različitih bar kod standarda i simbologije. Remote upravljanje skenerom dodatno utiče na smanjivanje troškova, dok različiti načini povezivanja olakšavaju korišćenje na različitim lokacijama.

Za više informacija nas kontaktirajte >>>

SHARE