Novo partnerstvo Špica – Interel

Veliko nam je zadovoljstvo da obavimo novo partnerstvo ns području pametnih soba, sa renomiranom svetskom kompanijom INTEREL.
Ovo partnerstvo je rezultat integracije na nivou pametne sobe koju su ostvarili INTEREL i ASSA ABLOY HOSPITALITY. Tako ulaz u INTEREL pametnu sobu kontroliše VingCard pametna brava koja je sa INTEREL sistemom povezana bežičnom komunikacijom.
Pametna brava u kombinaciji sa senzorima pokreta omogućava efikasnu detekciju prisutnosti u sobi i izostavlja potrebu za odlagačem kartica. Time se u potpunosti otvaraju vrata konceptu mobilnog pristupa u kome gost može otvoriti vrata mobilnim telefonom, a kartica mu više ne treba za upravljanje sobnim funkcijama. INTEREL pametna soba ima topologiju „IP to room“ što znači da je svaki sobni kontroler direktno na IP mreži, a time i autonoman. Ono što posebno krasi INTEREL rešenje jeste vrhunski dizajn svih uređaja, prilagodljiv zahtevima klijenta.

Ovo partnerstvo sa INTEREL-om, uz već dugogodišnje partnerstvo sa ASSA ABLOY HOSPITALITY kompanijom, omogućava nam da ponudimo vrhunski svetski kvalitet, neprikosnoven dizajn, visoku sigurnost, mobilnost, pouzdanost i dugotrajnost.

Za više informacija svakako nas kontaktirajte.

SHARE