NiceLabel 2017 – revolucionarni softver i nova linija proizvoda

Europlus, vodeća kompanija na području razvoja softverskih rešenja za profesionalno dizajniranje i štampanje etiketa, razvio je novu softversku platformu NiceLabel 2017. Nova linija uključuje sve – od dizajna etiketa do organizacionog upravljanja sistemom za obeležavanje (LMS – Label Management System). Novi softver omogućava preduzećima maksimalnu agilnost i efikasnost u procesu štampanja etiketa.

Nova generacija prozvoda zasniva se na novoj platformi, ima bolji dizajn i obezbeđuje jedinstvene koristi po načelu: Do more. Faster. With less.™

“Štampanje ispravnih šablona etiketa, sa ispravnim podacima, od presudne je važnosti za poslovanje preduzeća svih veličina. Proizvodna linija NiceLabel 2017, osmišljena je kako bi pomogla korisnicima da smanje rizik, povećaju agilnost i pojednostave postupak obeležavanja. Rešenje je modularno i istovremeno olakšava dizajn i štampu nalepnica, kontrolu jedinstvenog procesa štampe i upravljanje čitavim životnim ciklusom etiketa. To pruža niz mogućnosti za poboljšanje trenutnog nivoa produktivnosti “, rekao je Ken Moir, vođa marketinga u NiceLabel-u.

nicelabel_2017-designer

Prednost nove generacije NiceLabel rešenja jeste u jednostavnom korišćenju. NiceLabel je jedini softver za štampu etiketa čiji se korisnički interfejs zasniva na jednakim principima i korisničkim iskustvima kao kod Microsoft Worda. To znači da korisnik veoma brzo može usvojiti znanje koje je potrebno za kreiranje profesionalnih etiketa, bez potrebe za posebnim znanjima na području dizajna ili programiranja.

Program uključuje niz gotovih šablona koji su u skladu sa industrijskim standardima (GS1, AIAG, ODETTE, itd.) i jednostavno ih možete prilagoditi svojim zahtevima. Osim toga, prednost nove generacije rešenja jeste i u tome da svi programi NiceLabel 2017 omogućavaju povezivanje na različite baze podataka.

Sa NiceLabel 2017 korisnici mogu:

  • kreirati aplikaciju onako kako njima odgovara,kako ne bi došlo do problema u složenom procesu štampanja, istovremeno smanjujući mogućnost grešaka,
  • automatizovatii integrisati štampanje u postojeće poslovne sisteme bez potrebe za naprednim znanjem o programiranju. To smanjuje vreme i trud koji su potrebni za realizaciju projekata. Automatizacija štampanja etiketa pozitivno se odražava i na produktivnost zaposlenih.

nicelabel-1

Preduzeća koja žele da imaju potpunu kontrolu nad sistemom za štampanje etiketa i/ili rade na područjima u kojima je obeležavanje regulisano odgovarajućim zakonima, dobijaju mnogo korišćenjem NiceLabel LMS Enterprise rešenja. To je celovit sistem za upravljanje štampanjem i obeležavanjem, koji uključuje sve što je potrebno za standardizaciju, centralizaciju i nadzor nad kompletnim procesom obeležavanja.  

Svu opremu koja vam je potrebna za štampanje i označavanje možete pogledati na našem sajtu >>>

Ukoliko želite da u svoje preduzeće uvedete sistem za upravljanje obeležavanjem ili želite da nadogradite postojeće NiceLabel rešenje,  na raspolaganju sam vam za dodatne informacije.

SHARE