Mobile access u hotelu Ocean Beach Club na Kreti

Nordijsko hotelijersko preduzeće i agencija za putovanja, Thomas Cook Northern Europe, poboljšava iskustvo gosta i praktičnost sa inovativnim rešenjem za mobilni pristup od globalnog lidera u hotelskoj industriji Assa Abloy Hospitality čiji smo zastupnici za ovu regiju.

Thomas Cook Northern Europe, kompanija koja posluje u Švedskoj, Danskoj, Norveškoj i Finskoj najavila je implementaciju ASSA ABLOY Hospitality Mobile Accessa u hotelu Ocean Beach Club, u Grčkoj na Kreti. Gosti će već ovog leta imati mogućnost da koristite inovativnu tehnologiju koja omogućava ulaz u sobe putem pametnih telefona. O prvoj takvoj instalaciji u Hrvatskoj čitajte na blogu >>>

Rešenje za mobilni pristup hotelskim sobama poboljšaće iskustvo gostiju obzirom da neće više morati da čekaju na recepciji kako bi ušli u svoje sobe. Pametni telefoni gostiju postaju ključevi za sobe što im omogućava brz pristup sobama i početak odmora bez čekanja!

‘Sve što je potrebno je pametni telefon i aplikacija. Gosti mogu otvoriti vrata i odmah početi sa uživanjem. Radujemo se započinjanju testiranja Assa Abloy Hospitality rešenja i radujemo se uspehu poboljšanja iskustva gosta.’

– Jonas Carlson Almqvist, Thomas Cook Northern Europe

Prvi gosti koji su se prijavili za testiranje mobilnog pristupa došli su krajem maja. Na svoje telefone dobili su mobilne ključeve nekoliko dana pre check-ina. Kako bi došli do svoje sobe pratili su kartu na aplikaciji i pronašli sobu brzo i bez ikakvih problema. Tehnologija za mobilni ključ uključena je u Assa Abloy Hospitality mobile access rešenje i implementirana je u aplikaciju koja je dostupna na iOSu i Androidu.

Za više informacija o mobilnom pristupu hotelskim sobama slobodno nas kontaktirajte
i sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći.

SHARE