Kako uštedeti vreme?

Neil Armstrong je bio prvi čovek koji je zakoračio na mesec 1969. godine. Istorija to pamti kao događaj koji je bio mali korak za čoveka, a veliki korak za čovečanstvo. Gotovo pola veka kasnije, Andreas Sjöström prvi je prošao kroz carinu aerodroma sa ugrađenim mikročipom. Našem protagonisti u ruku je ugrađen mikročip, pomoću koga je prošao kroz sigurnosne provere i ukrcao se na avion iz Stockholma do Pariza. On veruje kako je to prvi put da se neko ukrcao na let na ovaj način – pokretom zgloba.

andreas-neil

Tehnologija napreduje neverovatnom brzinom

Andreas je jasan primer da moramo biti u korak sa novim tehnologijama i korak ispred vremena. Vreme je postalo nešto što sistematski pokušavamo uštedeti, trudimo se da ga imamo što više i pokušavamo ga optimizovati. Veoma često se događa da zbog obaveza koje nam nameće brzina sveta u kome živimo, bespotrebno čekamo u redu za sledeće životne izazove (ponekad se tu radi o čekanju na aerodromu, čekanju u redu, čekanju na recepciji …).

I kako Andreas štedi vreme na vrlo specifičan i sebi svojstven način, ušteda vremena Špici nije nepoznata stvar. Pisali smo o raznim načinima uštede vremena kao što su:

Neophodno je držati glavu iznad vode gde nove tehnologije iskaču na svakom uglu. Andreas je sa svojim mikročipom samo jedan u nizu novosti koje donosi današnjica. Ako vas zanima kako možete uštedeti vreme ugovorite sastanak i pronaći ćemo najbolje rešenje za vas.

SHARE