Kako nadzirati 570 ključeva?

Aerodrom u Hong Kongu je u decembru 2015. otvorio novi terminal Midfield, koji se nalazi na zapadnom delu Terminala 1. Dodatni terminal pokriva područje od 410.000 kvadratnih metara i ima kapacitet da primi 10 miliona putnika godišnje.

Creone_keybox_smallCreone, čiji je zastupnik u Srbiji Špica Centar, je u saradnji sa kompanijom Keytech, distributerom u Hong Kong-u, postavio na terminal sigurnosni sistem nadzora za 570 ključeva. Podeljeni su u 2 različita sistema. Jedan je KeyBox ormarić na slici levo – koji je namenjen čuvanju glavnih ključeva, a drugi je KeyRack na slici dole u kom se čuvaju pomoćni ključevi.

Creone_keyrack_smallSistem će se uglavnom koristiti za distribuciju ključeva među izvođačima koji rade na aerodromu. Pre instalacije sistema, dostava pravih ključeva pravom izvođaču zahtevala je mnogo administracije i mnogo posla. Isto je zahtevao i nadzor nad tim ključevima i to da li su svi ključevi vraćeni na odgovarajuće mesto. Sa novim Creone sistemom izvođači mogu sami podizati ključeve koji su im potrebni, a uprava aerodroma ima potpuni pregled nad statusom svih ključeva i tačno zna koji su ključevi u opticaju u bilo koje doba.

Hong Kong Airport sa instalacijom sistema želi povećati sigurnost i kontrolu nad svim ključevima i na taj način uštedeti vreme. U slučaju da vam je ovakvo rešenje potrebno kontaktirajte nas.

SHARE