Kako mediji prate osnovna sredstva?

“Pored toga što je rešenje odlično, najviše mi znači izuzetna saradnja sa kompanijom Špica, posebno kod prilagođavanja programa, jer smo kao novinska kuća, ipak, specifični.”
– Aleksandra Andrejević, Knjigovodstvo

Večernje NOVOSTI su jedne od najtiražnijih dnevnih novina u Srbiji. Zapošljavaju preko 400 ljudi kako u Beogradu, tako i širom Srbije.  Veoma je teško pratiti osnovna sredstva u okruženju kao što je novinska kuća. Novosti su odlučile preći s postojećeg rešenja za upravljanje osnovnim sredstvima na novo, modernije i prikladnije rešenje.

Izazov pred kojim su se našli i razlog prelaska sa starog na novo i modernije rešenje bila je nemogućnost ograničavanja prava na pojedinačnim mobilnnim uređajima, koje su članovi tima koristili za popis. To je nažalost rezultiralo da su pojedini popisivači, koji nisu bili ovlašćeni za te aktivnosti, ili duplo unosili ili brisali sredstva. Takođe, nije postojala istorija promene lokacije sredstva, pa je tadašnje rešenje izgubilo smisao.

Frontman Assets v.2.0.

Rešenje Frontman Assets v.2.0  ima očiglednu prednost zbog grafičkog korisničkog interfejsa, koje je razumljivo, mnogo intuitivnije i zbog čega je rad korisnika pregledniji i sigurniji. Frontman Assets dozvoljava podešavanje pristupnih prava na individualnom nivou, što je omogućilo NOVOSTIMA da podese sistem tako da popisna ekipa, koja ima 3 člana na različitim lokacijama, ima ograničena prava dodavanja ili brisanja sredstava.

Koje su prednosti Frontman Assets sistema?
  • Praćenje sredstava
  • Precizno određivanje prava svim korisnicima sistema
  • Mogućnost samostalnog kreiranja izveštaja
  • Web klijent – podaci ne zavise o jednom računaru
Šta su Novosti dobile uvođenjem rešenja za praćenje osnovnih sredstava?

Frontman Assets doprineo je bržem i sigurnijem poslovanju i rešio problem duplih unosa, što se ranije često dešavalo i teško otkrivalo i ispravljalo. Jednostavna pretraga i filtriranje podataka, kao i podesivi izveštaji, omogućavaju brz uvid u tražene podatke sa bilo kog računara unutar mreže, u zavisnosti od prava pristupa.

Preuzmite studiju slučaja i saznajte kako jedne od najtiražnijih novina u Srbiji upravljaju osnovnim sredstvima >>>

studija

Ukoliko vas zanimaju dodatne informacije o rešenju za praćenje osnovnih sredstava kontaktirajte me.

SHARE