Hotelski svet na mobilni način

Ono što nas je preko dvadeset godina rada u hotelijerstvu naučilo jeste da nove tehnologije dovode goste! 

Krenemo li od kraja, dolazimo do mobilnog ključa. O prvom mobile access friendly hotelu pisali smo na blogu, a kratki preview drugog, One suite hotela, možete pogledati na videu:

Prednosti mobilnog ključa su, osim neuporedivog zadovoljstva gosta, zaobilaženje recepcije i korak s vremenom i najnovijim tehnologijama. Upravo te nove tehnologije su ono što najviše privlači goste i daje hotelima jednu potpuno novu dimenziju.

Pre mobilnog ključa bilo je…

Prve RFID kartice koristile su se u hotelu Dalmina u Splitu koji ima 54 moderno uređene sobe, kongresnu salu, sobu za sastanke i niz drugih sadržaja koji nudi svojim gostima. Sobe imaju VingCard Signature RFID brave, koje garantuju vrhunsku sigurnost, dok se stilske saten-krom brave savršeno uklapaju sa modernim enterijerom. Takođe, prve RFID kartice koristile su se i hotelu Palace Hotelu Therapia. Hotelu je u tom konkretnom primeru jedna od najbitnijih stvari bio dizajn. Upravo iz tog razloga Signature brave su se izvrsno uklopile u njihovu viziju.

Kako se razvija tržište tako se razvija i Špicina ponuda prema hotelima. Za savet šta je za vaš hotel najbitnije i kako da ga optimizujete svakako nas kontaktirajte.

SHARE