Glasovno upravljanje skladištem

Malim koracima ulazimo na tržište i ljudi prepoznaju ulogu upravljanja glasom kao dodatnu vrednost koja značajno utiče na sve skladišne procese. Skladišta zahtevaju ulaganja u nove tehnologije, a nove tehnologije ujedno znače i konkurentsku prednost koja zasigurno može doprineti rastu kompanije.

voice_hardware

Glasovno upravljanje kao tehnologija uspostavlja konstantan rast i razvoj, korisnici postaju svesni ubrzanog razvoja i prihvataju tehnologiju u svakodnevnim životima. Kada pričamo o prednostima za korisnika ove tehnologije, posebno operatera, onda svakako na prvom mestu navodimo sigurnost na radnom mestu i usmerenost na izvršavanje radnih zadataka.

Na nedavno održanoj SCM konferenciji u Beogradu mnogi učesnici su pokazali interes upravo za funkcije glasovnog upravljanja i prednosti koje im se pružaju. Pokazalo se da svi imaju potrebu za rastom produktivnosti i smanjenjem grešaka, što im stvara velike troškove i spremni su na uvođenje novih tehnologija kako bi svoje skladišne procese podigli na viši nivo.

dav

Uvođenjem glasovnog upravljanja  svoju investiciju možete vratiti eliminacijom nepotrebnih troškova koji se javljaju zbog grešaka, a koje su najčešće veće i od cene samog proizvoda. Kroz povećanu produktivnost svakog operatera pružićete brzu i kvalitetnu uslugu i najvažnije, krajnji korisnik će biti zadovoljan.

Za kraj, s obzirom da glasovno upravljanje najveće prednosti stvara u procesu komisioniranja, nemojte zaboraviti na ergonomske faktore prilikom komisioniranja. Operater nije u mogućnosti da pravilno rukuje sa teretom dok drži ručni terminal. Iako nema dovoljno informacija u literaturi, komisioniranje je okarakterisano kao ponavljajuća radnja, pa stoga uključuje podizanje teških tereta i nepravilnog položaja tela koje vodi do raznih mišićno-koštanih poremećaja radnika, pa samim tim često izostaju sa posla.

Za više informacija o glasovnom upravljanju skladištem ugovorite sastanak i sa zadovoljstvom ćemo podijeliti svoja iskustva s vama >>>

SHARE