Da li je vaša WiFi struktura preopterećena?

Na tržištu bežičnih mreža vidljiva je velika razlika između rešenja koja su namenjena većim preduzećima (zahtevniji korisnici) i rešenjima koja su namenjena za lično korišćenje. Verzija koja je dostupna većim organizacijama obično je prekompleksna za preduzeća koja su u nastajanju, a cena im je previsoka s obzirom na raspoložive resurse. Sa druge strane onaj WiFi koji koristimo kod kuće, nije pouzdan i fleksibilan, a to su funkcije koje su za srednja i mala preduzeća od ključne važnosti.

fullWidthImage.adapt.1024

Zebra Wing Express ispunjava tu prazninu – kombinuje proverenu bežičnu mrežnu tehnologiju Zebra WiNG Enterprise za veća preduzeća, s prilagođavanjima koje rešenje pojednostavljuju i prilagođavaju potrebama malih i srednjih preduzeća. Zebra WiNG Express tako svojim korisnicima omogućava izdržljivost i pouzdanost na najvišem nivou, bez dodatnih troškova i opterećenja time da mrežom treba upravljati.

Zebra Technologies je u studiji >>>, koja je obuhvatila 250 globalnih organizacija u maloprodaji, hotelijerstvu, transportu i logistici, zaključila da mreža koja je namenjena za kućno korišćenje preopterećena i manje primerena za profesionalno korišćenje.

Čak 46% anketiranih preduzeća, koja se bave logistikom, maloprodajom ili transportom, rade na preopterećenoj mrežnoj infrastrukturi.

Više od polovine (53%) ispitanika, u navedenim sektorima, u narednoj godini nameravaju nadograditi WiFi infrastrukturu zbog nadolazećih novih uređaja i opreme koja će još više povećati pritisak na postojeće sisteme.

Zebra-Wireless_e

Kakve prednosti osigurava Zebra WiNG Express u poređenju sa klasičnom mrežom koju koristimo kod kuće?
  • Snažan WLAN operativni sistem, razvijen za potrebe organizacije, kombinovan sa grafičkim interfejsom koji je jednostavan za korišćenje i upravljanje. To znači da sistem preduzeću pruža svu moguću fleksibilnost i organizacijski nivo koji ne zahteva poseban IT sektor u preduzeću koji će upravljati mrežom.
  • Konkurentni cenovni model koji malim i srednjim preduzećima osigurava napredne WiNG 5 WLAN operativne sisteme, koje koriste i velika preduzeća. Sa Zebra WiNG Expressom preduzeću osiguravate pametnu i potpuno povezanu WLAN infrastrukturu koja će efikasno usmeravati svaki prenos kako bi WiFi besprekorno radio.
  • Uključene su sve prednosti bežičnih mreža visokih performansi, po realnoj ceni, prilagođeni manjem opsegu korišćenja.
  • Jednostavna instalacija – sva merenja i konfiguraciju napravimo i optimalno postavimo mi. Pristupne točke možemo, zavisno od potreba, organizovati ‘on fly’. Vaša mreža će biti operativna u vrlo kratkom roku.
  • Dobijate uvid u sve analitičke podatke svih pristupnih tačaka i mobilnih uređaja koji su spojeni na WLAN. Podaci su na ‘user-friendly’ ekranima koji vam omogućavaju da jednostavno prilagođavate i postavljate sve aspekte svoje WLAN mreže.
  • Kako raste vaše preduzeće tako raste i Zebra WiNG Express zajedno sa njim – jednostavno se prilagođava porastu radnih mesta i mobilnih aplikacija.
  • Počnite s našom strukturom bez kontrolora, što može biti jedna pristupna tačka za kontrolu do 24 tačke, i jednostavno možete dodati uslugu Express Manager ako vam je potrebno više od 25 pristupnih točaka.

Više je specifikacija dostupno na našoj web stranici. U slučaju da opazite da je vaša WiFi mreža preopterećena i zanima vas kako ju nadograditi stojimo vam na raspolaganju s dodatnim informacijama.

SHARE
Being part of the Spica management team for more than 15 years, Andrej Planina is considered a leading regional expert in the field of business mobile solutions and technologies for automatic identification. He obtained extensive knowledge working as a project manager for major organizations in the region. Well aware of the business aspects in information processes, Andrej is the author of some of Spica’s successful products. An award-winner for the best innovation for the "Intelligent safety control system“, he is regularly invited to share his knowledge as the lecturer at the University of Ljubljana (Faculty of Engineering and Computer Science, Faculty of Economics). When not working for Špica, he is a passionate wine taster and blogger. Find out more at https://vinovino.si/