Čime oduševljava nova verzija Time&Space-a 8.50?

  • GPS lociranje u mreži T&S

Za preduzeća, čiji zaposleni ponekad obavljaju radne zadatke van kancelarije, na terenu, biće zanimljiva mogućnost određivanja GPS lokacije. Zbog ove mogućnosti zaposleni se mogu registrovati pomoću Špica aplikacije Mobile Time. Poslodavac, na taj način, može proveriti da li se njegovi zaposleni nalaze na dogovorenoj lokaciji.

Špica Centar

  • Za brzu izradu statistike i obračuna – Analytics Data Generator

Radi se o samostalnom modulu koji pohranjuje obračunske podatke direktno u bazu podataka. Ovom novom funkcijom posebno će se oduševiti zaposleni koji su zaduženi za prikupljanje statističkih podataka. Naime, podatke neće više biti neophodno nabavljati iz različitih delova sistema jer će svima biti pristupano direktno u bazi podataka. Na primer, podaci o obračunavanju radnog vremena pohranjuju se u namenske tabele u bazi podataka. Na ovaj način, obrada podataka pomoću DB alata je puno jednostavnija.

Pravila

  • Podrška za MS Sigma terminale za registraciju radnog vremena

Prijava putem pametnih terminala MS Sigma je jednostavna, intuitivna i vrši se preko terminala sa atraktivno dizajniranim interfejsom! Terminal ima ekran osetljiv na dodir (touch screen), koji je vrlo jednostavan za korišćenje i omogućuje prijave i odjave karticom, pomoću PIN-a ili otiska prsta. Treba pomenuti da je prilikom registracije otiskom prsta potrebna integracija Fingerprint PK Lite tehnologije. Koristeći tu tehnologiju, biometrijska registracija je još udobnija za zaposlenog, dok poslodavcima donosi izuzetno pouzdane podatke o korišćenju radnog vremena zaposlenog.

Za više informacija kontaktirajte nas ili pročitajte brošuru.

Morpho Sigma

  • Smanjena opasnost od zloupotrebljavanja – Integracija T & S s Milestone-ovim sistemom za video nadzor

Integracija sistema Time&Space sa sistemom za video nadzor Milestone je važan korak u smanjenju mogućnosti zloupotrebe zaposlenih koji se registruju karticama. Svaka registracija aktivira video nadzor. Snimci se mogu lako pregledati preko Visual Space Manager-a.

Za detaljnije informacije o integraciji sistema T&S i Milestone možete nas kontaktirati.

Videonadzor

  • Za najzahtevnije korisnike – Modul Time API

Korisnicima, koji poseduju i upravljaju velikom količinom podataka koja mora biti obrađena što je pre moguće, potrebna su najnaprednija rešenja. Zato Vam Špica nudi Software Developer Kit, rešenje koje se temelji na REST dizajnu i pruža brzu razmenu podataka sa sistemom Time & Space preko modula API.

SHARE
Marija Jakopin is a presales consultant. Her field of work is about optimizing HRM processes and RFID tracking. She has an Applicative Mathematics Faculty degree, which enables her to understand the needs of the market from the IT point of view. In her free time she likes to explore tunnels.