All Hours novosti

Špicino rešenje za evidenciju radnog vremena u cloudu All Hours je u poslednje vreme dobilo nekoliko novih funkcionalnosti:

Verzija terminala za evidenciju radnog vremena s iClass čitačem

All Hours omogućava registraciju radnog vremena na mnogo različitih načina, od pretraživača, mobilnog telefona, pa sve do uobičajenog terminala za registraciju putem kartica. Kad je reč o poslednjem načinu sada je dostupan i terminal s HID iClass čitačem koji zadovoljava i najstrože sigurnosne zahteve kada se govori o tehnologiji čitanja kartica.

Biometrijski registacioni terminal*

Preduzeća koja žele da zaposlenima omoguće registraciju radnog vremena na najjednostavniji mogući način (bez potrebe za karticama, privescima, pametnim telefonima …) i u isto vreme da smanje mogućnost zloupotrebe biraju biometrijski način evidencije radnog vremena. All Hours u svojoj ponudi ima terminal koji ima čitač s otiskom prsta.

tbs biometrijaUvoz praznika

Nema vi[e potrebeda se praznici ručno unose ručno. Sada jednim klikom na Uvezite državne praznike to ide automatski.

Neplaćena celodnevna odsutnost

Odsutnosti u usluzi All Hours najavljujemo tako što damo zahtev admiistratoru koju on  može potvrditi ili odbiti. Na taj način nam je evidencija uvek ažurirana, a šefovi sektora mogu planirati posao na temelju podataka koje dobijaju iz evidencije radnog vremena. Novost je da sada imamo mogućnost da najavimo neplaćenu celodnevnu odsutnost.

Novost u izvozu podataka

U izvoz pod imenom Obračun dodali smo 10 novih kolona s podacima o prvom događaju i dolasku i isto tako i za poslednji.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte ili pogledajte našu stranicu.

SHARE