Zebra ZD420 – namizni termični tiskalnik

Zebra ZD420 je 4-inčni namizni termični tiskalnik etiket. Edinstven je zaradi posebnega, zelo enostavnega, načina menjave ribonov. Je prvi tiskalnik na trgu, ki omogoča menjavo ribonov v nekaj sekundah in jo lahko opravi vsak, ne glede na to koliko izkušenj ima posameznik z delom s termičnim tiskalniki. Ribon je vedno vstavljen pravilno in hitro. To pa pomeni, da:

  • se proces dela zaradi menjave ribona ne ustavlja,
  • so stroški vzdrževanja nižji, saj uporabnik ne kličejo vzdrževalcev za pomoč pri menjavi ribonov
  • zaposleni ostanejo fokusirani na delo, ki ga opravljajo in ne na menjavanje ribonov.

Video spodaj prikazuje primerjavo menjave ribona med običajnim namiznim termičnim tiskalnikom in Zebro ZD420.

Poleg hitre menjave ribonov ima tiskalnik tudi druge prednosti:

  • modularnost – namesitev rezalca, odlepljevalca ali pa mrežne kartice je hitra in enostavna kar na lokaciji uporabnika,
  • možno je tiskati tudi zelo majhne etikete, saj je na voljo opcija z resolucijo 300 dpi,
  • na voljo je veliko različnih opcij: rezalec, odlepljevalec, Ethernet, Wi-Fi, RS232 modul.

Tiskalnik je zelo primeren za delo v zdravstvenih ustanovah. Posebna različica tiskalnika ZD420-HC  (Healthcare) ima plastiko, ki je odporna na agresivna dezinfekcijska sredstva in zatesnjene tipke za upravljanje tiskalnika (glejte sliko spodaj). Sestre in zaposleni v laboratorijih ostanejo fokusirani na pomembno ter zahtevno delo in ne na menjavo ribonov.

zebra-zd420-hcPodatke o ceni, dobavnem roku ZD420 tiskalnikov najdete v naši spletni trgovini ali pa mi pošljite email za ponudbo.

SHARE
Timon's career at Spica started in the marketing department. It wasn't long before he transitioned to sales where he represents equipment for labeling and printing while also managing the company's web shop. Timon spends his free time teaching computer science to the elderly marking him as one of the most helpful and patient people at Spica.