Pooblaščeni servis Zebra tiskalnikov

špica zebra partnerstvoTiskalnike nalepk je potrebno redno vzdrževati, da dosežejo dolgo življenjsko dobo. Na
Špici zato redno vlagamo v šolanje serviserjev za tiskalnike, kar je potrdila tudi Zebra, vodilni svetovni proizvajalec tiskalnikov nalepk. Kot priznanje za dosedanje delo na področju celovite oskrbe tiskalniških sistemov smo prejeli certifikat za popravljanje tiskalnikov (ang. Printer Repair Specialist).

špica zebra partnerstvo

S certifikatom smo potrdili, da je naše vlaganje v stalno izobraževanje in šolanje serviserjev, korak v pravo smer. Prav to je tisto, kar nam pomaga, da v primeru težav, hitro odpravljamo napake že na lokaciji uporabnika. To, seveda, pomembno pripomore k zadovoljstvu naših strank s Špica podporo.

špica zebra partnerstvoPregled vseh tiskalnikov, ki jih lahko naročite pri nas je dostopen v naši spletni trgovini. Prav tako v njej lahko kupite ves potreben potrošni material, ki ga potrebujete za nemoteno tiskanje.

SHARE
Urban Brodnik je na Špici vodja rešitev za proizvodnja podjetja. V njegovi 10-letni karieri je dobil podroben vpogled v delovanje logističnih procesov v oskrbovalni verigi in mnogim podjetjem pomagal izboljšati poslovanje. V Špici je zaposlen kot vodja projektov in svetovalec na področju označevanja, RFID tehnologije in sistemov za upravljanje skladišča. Urban je univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike. V prostem času pa je navdušen gornik, ljubiteljski nogometaš in trobentač.