Vabilo na WMS poslovni zajtrk

Vabimo vas, da se nam v četrtek, 13.4.2017, pridružite na delovnem poslovnem WMS zajtrku. Na njem bomo govorili o koristih uporabe rešitve Frontman WMS, namenjene skladiščnemu poslovanju tako enostavnejših, kot tudi večjih, kompleksnejših skladišč.

Program dvournega dogodka s pričetkom ob 9. uri:

  • pogovor o poslovnih koristih uporabe rešitve Frontman WMS, kot so izboljšana oskrba kupcev, obvladovanje blaga v skladišču, nadzor nad ekipo in pregledu poročil,
  • predstavitev rešitve Frontman WMS s poudarkom na praktičnem prikazu in priložnosti, da opremo testirate,
  • predstavitvi uporabe v praksi ter predstavitvi najboljših 3 instalacij rešitve v zadnjega pol leta,
  • izmenjavi izkušenj in interaktivnem reševanju WMS izzivov, s katerimi se srečujete.

Na poslovni zajtrk se prijavite na naslovu.

Prednosti WMS rešitve v oblaku

Rešitev Frontman WMS v oblaku predstavlja občutno manjšo začetno investicijo, ne prinaša pa stroškov investicije v IT infrastrukturo ter skrbi za njeno vzdrževanje. Več o prednostih in lastnostih naše oblačne rešitve za izboljšavo skladiščnega procesa lahko preberete na blogu.

…in za konec še

Kot zanimivost boste na dogodku lahko med prvimi videli tudi našo novo rešitev, Pick by Vision. Gre za pametna očala, ki s prikazom informacij pred očmi omogočajo prostoročno delo, s čimer pospešijo postopek komisioniranja.

Vabljeni na WMS poslovni zajtrk, na katerega se predhodno najavite na naslovu.

SHARE
Mag. Aleš Habič je strokovnjak s področja sledenja materialnih tokov v proizvodnji in skladišču. V Špici je zaposlen kot vodja projektov in svetovalec pri izbiri tehnologije označevanja izdelkov, palet, ter obvladovanju skladiščnega poslovanja in skladiščne tehnologije. Je avtor strokovnih člankov na temo označevanja in črtne kode, član združenja ZELO in pooblaščen inženir pri IZS.