Vzdrževanje za Motorola MC9060 terminale in novi MC9200

Prenosne terminale MC9060 je Motorola začela proizvajati že pred več kot 10 leti. Od takrat je ta tip terminala doživel že kar nekaj novosti (MC9090, MC9190, MC9290), še vedno pa ostaja najbolj uporabljan tip prenosnega terminala v celotni zgodovini. Še vedno pa je kar nekaj uporabnikov, ki brez težav in koristno uporabljajo prve modele MC9060.

Motorola je objavila, da za model MC9060 ne more več podaljševati vzdrževalno-servisnih pogodb, saj je počasi začelo primanjkovati nadomestnih delov. Vsem uporabnikom modela MC9060 priporoča zamenjavo za enega od novejših tipov oziroma za model MC9200.

Tudi pri novih modelih MC9190 in MC9290 še vedno lahko uporabljate iste dodatke, stojala, baterije. Novi terminali navzven izgledajo enako in uporabniki ne bodo občutili razlik. Največje razlike med novimi in starimi modeli so:

  • veliko hitrejše delovanje novih modelov (novi procesorji, več spomina)
  • boljši in bolje vidljivi ekrani (VGA resolucija, barve)
  • novejši in hitrejši tipi čitalcev črtne kode (še posebej 2D long-range imager)

Več o modelu MC9290: http://www.spica.si/oprema/mobilni-terminali/motorola-mc9000

Za nasvete glede menjave ali servisiranja MC9060 modelov se lahko obrnete tudi na Špica ekipo za tehnično podporo na: podpora@spica.si.

SHARE
Timon's career at Spica started in the marketing department. It wasn't long before he transitioned to sales where he represents equipment for labeling and printing while also managing the company's web shop. Timon spends his free time teaching computer science to the elderly marking him as one of the most helpful and patient people at Spica.