Upravljanje z Android napravami v poslovnem okolju – Enterprise Home Screen

Enterprise Home Screen

Podjetja investirajo v nove Android naprave, da bi povečale produktivnost zaposlenih. Kako pa ob tem lahko poskrbijo za pravilno in učinkovito uporabo novih naprav? S pomočjo Enterprise Home Screen je to bolj enostavno! V samo nekaj korakih lahko IT strokovnjak napravo prilagodi na konkretne naloge, ki jim je naprava namenjena. To pomeni, da so na voljo le tiste aplikacije, ki so namenjene za delo v skladišču ali proizvodnji in da so na napravi vse potrebne nastavitve. To enostavno in bogato orodje podjetjem omogoča precej boljše upravljanje z napravami, ne do bi za to potrebovali programerje.

Zebra

Kako deluje Enterprise Home Screen?

Enterprise Home Screen je podoben, kot je bil App Center na Windows Mobile napravah. Na voljo so naslednje možnosti, ki vam jih pomagamo pravilno nastaviti:

  1. Replacement home screen/application launcher for Zebra Android devices.
  2. User mode allows only specified applications/links to be presented in the home screen.
  3. Admin mode presents all applications and allows them to be easily added to the user view.
  4. Admin mode protected by 256 bit AES encrypted password.
  5. Auto launch mode to start any number of applications at startup.
  6. Kiosk mode to specify one application to run at startup and prevent the user from pressing Back or Home to exit that application.
  7. Customizable look and feel.
  8. Single xml configuration file for ease of deployment.

 

Enterprise Home Screen se nastavlja preko XML datoteke. Terminal prebere in upošteva to datoteko vedno, ko uporabnik ob aktivnem EHS pritisne tipko Home ali pri zagonu terminala.
Če želite na svojih Android napravah uporabiti Enterprise Home Screen, se nam javite:
Špica kontakt
SHARE
Andraž Stošić je strokovnjak za mobilno računalništvo, avtomatsko identifikacijo, podatkovne baze in brezžična WiFi omrežja. Kot Špičak je sodeloval pri večini večjih Špicinih projektih, ki zahtevajo integracijo, sistemsko konfiguracijo in izobraževanje ključnih uporabnikov. Na Fakulteti za organizacijske vede je diplomiral iz Organizacije informacijskih sistemov, sicer pa je po duši roker, ki v prostem času rad odigra partijo nogometa ali pa v poznih večernih urah pogleda kakšno filmsko uspešnico.