Touch Screen v skladiščih in Telnet aplikacije

S prihodom Android naprav tudi v industrijsko okolje se pojavlja vprašanje, kako bodo na novih touch-screen napravah delovale obstaoječe preizkušene Telnet aplikacije? Zebra je v sodelovanju z Wavelinkom pripravila inovativno rešitev, ki obstoječe tekstualne Telnet aplikacije pretvori v touch-screen vmesnik. Prilagoditev se dogaja na samih terminalih in se jo lahko nastavi brez programiranja. Wavelink rešitev imenuje All Touch Terminal.

Dva primera Android naprav za delo v skladišču:

  1. Zebra TC8000: https://katalog.spica.si/zebra-tc8000
  2. Zebra TC70: https://katalog.spica.si/zebra-tc70-in-tc75

 

Koristi All Touch Telnet emulacije
  • prehod na moderen touch-screen vmesnik
  • hitrejše uvajanje uporabnikov
  • manj klikanja in iskanje po tipkovnici
  • stare Telnet aplikacije lahko uporabljate še naprej tudi na novih napravah
  • enostaven prehod na moderne naprave
  • vzporedno delovanje več tipov naprav (Windows Mobile in Android)

 

Dosežemo lahko več kot 10% povečanje produktivnosti – samo zaradi boljšega uporabniškega vmesnika hkrati pa ni potrebno spreminjati obstoječih strežniških programov.

SHARE
Andraž Stošić je strokovnjak za mobilno računalništvo, avtomatsko identifikacijo, podatkovne baze in brezžična WiFi omrežja. Kot Špičak je sodeloval pri večini večjih Špicinih projektih, ki zahtevajo integracijo, sistemsko konfiguracijo in izobraževanje ključnih uporabnikov. Na Fakulteti za organizacijske vede je diplomiral iz Organizacije informacijskih sistemov, sicer pa je po duši roker, ki v prostem času rad odigra partijo nogometa ali pa v poznih večernih urah pogleda kakšno filmsko uspešnico.