Sveže za delo na terenu – novi Motorola Symbol TC70 mobilni računalnik

Včeraj je Motorola na trg lansirala (skoraj) skrbno čuvano novost – mobilni računalnik Symbol TC70.

KitKat androidna naprava se ponaša s kar nekaj impresivnimi lastnostmi in inovacijami, ki so bile svetu predstavljene na interaktivni online konferenci. Motorola zna pritegniti in kar se mene tiče, jim je znova uspelo. Po stavku: „Pričakujemo 400-odstotno porast uporabe Androida v industrijske namene na letni ravni,“ so imeli vso mojo pozornost.

S čim me je TC70 navdušil?

TC70 združuje uporabnost pametnega telefona z robustnostjo, ki jo proizvodnja, skladišče, maloprodaja in kurirji potrebujejo. Na to pot je zakorakal že TC55, a TC70 postavlja nove standarde.

Nekaj ključnih mejnikov:

  • Čitalec črtne kode je 40% hitrejši od prejšnjega. Štirideset odstotkov je ogromno.
  • Pametni zaslon prepozna uporabo rokavice/stylusa v trenutku – brez dodatne konfiguracije. Enako deluje v suhem ali mokrem okolju. Pravzaprav deluje tudi meter pod vodo.
  • PTT funkcija odpravlja walkie-talkie v proizvodnji. TC70 izniči zvoke ozadja in je lahko 4x glasnejši od pametnega telefona.
  • NFC identifikacija z badge-om.
  • Mobilna plačila – trenutno z magnetnim trakom, v prvi polovici 2015 se mu pridruži “čip in PIN”.
  • MDM podpora – v tem trenutku je integriran z AirWatch in SOTI sistemoma.

Kako robusten je TC70?
Pošteno so ga mučili – metali v vodo, izpostavljali temperaturam od -20 do +50°C … a TC70 deluje tudi po 2000 (!) padcih z višine enega metra.
Za nekaj časa bi moral biti.

Bi radi videli TC70 v akciji? Izvolite:

Razmišljate, kako bi TC70 uporabili v svojem podjetju? Bi radi izvedeli še več? Pišite nam.
TC70 tehnični podatki

SHARE
Timon's career at Spica started in the marketing department. It wasn't long before he transitioned to sales where he represents equipment for labeling and printing while also managing the company's web shop. Timon spends his free time teaching computer science to the elderly marking him as one of the most helpful and patient people at Spica.