Revolucionarni novi TC8000 Zebra robustni terminal

Android naprave so že na polno prodrle v naša življenja, zadnje čase pa se močno pojavljajo tudi v poslovno kritičnih procesih v podjetjih. Poleg do sedaj dobro poznanih TC55 in TC75 je Zebra zdaj dala na trg še robustno napravo, ki je narejena za intenzivno uporabo v skladiščih in proizvodnjah. Gre za prenosni terminal TC8000, ki ima ročko, hkrati pa je po obliki resnično nekaj posebnega. Terminal naj bi dobro nadomestil sedaj aktualen in najbolj razširjen model MC9000 z Windows Mobile.

V spodnjem video posnetku si lahko ogledate vse podrobnosti:

Z novim terminalom TC8000 lahko za 14% dvignete produktivnost v vašem skladišču

Meni so padle v oči predvsem naslednje zanimive lastnosti:

  1. head-up ekran: omogoča pogled na ekran, ne da bi moral uporabnik bistveno premikati zapestje. Utrujenost uporabnika in njegova obremenjenost sta precej manjša.
  2. majhna teža: uporabniki, ki morajo cel dan s sabo nositi prenosni terminal, bodo cenili vsak gram prihranka pri teži
  3. močna baterija: zdaj zdrži tudi več kot 12 ur neprestanega dela, zamenja pa se jo lahko ker med delovanjem terminala
  4. imager čitalec črtne kode: resnično hitro prebere črtne kode
  5. Android pripomočki za enostavno delo: najbolj poseben je novi All Touch telnet emulator, ki stare tekstualne vmesnike spremeni v touch-screen delovanje, ne da bi bilo potrebno spreminjati zaledne aplikacije

 

Konfiguracije in cene za TC8000 si lahko pogledate na našem katalogu: https://katalog.spica.si/zebra-tc8000Zebra TC8000 terminal

 

 

SHARE
Timon's career at Spica started in the marketing department. It wasn't long before he transitioned to sales where he represents equipment for labeling and printing while also managing the company's web shop. Timon spends his free time teaching computer science to the elderly marking him as one of the most helpful and patient people at Spica.