Rešitev Allure Assa Abloy Hospitality

Rešitev Allure se od ostalih Assa Abloy Hospitality (bivši VingCard) rešitev razlikuje po vrhunskem designu, hkrati pa ne izgublja na pregovorno najvišjem nivoju varnosti. Spodaj je par primerov oblikovanj panel.

Allure Ving Card

Allure je doslej prva rešitev kontrole dostopa v sobe z brezkontaktnimi RFID karticami, ki jo je moč dobiti v različnih, celo po meri – personaliziranih designih. Seveda pa ostaja nivo varnosti enak. O nivoju varnosti bomo pisali prihodnjič, saj so raziskave pokazale, da so Assa Abloy Hospitality rešitve doslej edine, v katere na hrvaškem primorju še niso uspeli vdreti.

Allure je on-line rešitev s centraliziranim nadzorom statusa sobe, alarmnih signalizacij in zmožnostjo povezovanja z drugimi sistemi. Elegantne steklene površine in vrhunska zaključna obdelava panele prinašata novo uporabniško izkušnjo. Panela se tako seli na zid in služi kot čitalec kartic ter indikator zasedenosti sobe in zvonec. Poleg tega pa je preko panele, ki je nameščena v sobi, mogoče poklicati osebje hotela ali enostavno zahtevati “Ne moti” status sobe.

slika1

Na vratih ostaja le še kljuka, vsa elektronika pa je skrita, kar doprinaša k elegantnejšemu videzu. .

Allure omogoča, kot vse ostale naprednejše rešitve podjetja Assa Abloy Hospitality, povezovanje z recepcijo z ali brez žice.

V kolikor ne želite več čakati z odločitvijo o nabavi ene najbolj varnih rešitev za brezkontaktno odpiranje vrat v hotelske sobe, nam to vsekakor sporočite.

SHARE
Miro je že preko 8 let ključen gradnik Špice in je v svojih številnih projektih različnih velikosti pridobil neprecenljivo in raznoliko znanje s področja kontrole pristopa in evidence delovnega časa ter hotelskih sistemov za kontrolo dostopa v sobe. Miro je po izobrazbi univerzitetni diplomirani matematik.