Prvi Windows 8 robustni ročni terminal s čitalcem črtne kode

Že odkar je Microsoft najavil odhod Windows Mobile operacijskega sistema, se uporabniki sprašujejo, kateri mobilni operacijski sistem ga bo nasledil. Večina proizvajalcev profesionalne opreme se je naslonila na Android, vendar ta ni primeren za prav vse uporabnike. Nekaj velikih uporabnikov je tako naslonjenih na Microsoft platforme, da si želi imeti Microsoft povsod – tudi na prenosnih napravah.

Nihče od velikih svetovnih proizvajalcev (Motorola=Zebra=Symbol, Honeywell, Datalogic) še ne ponuja Windows 8 prenosne naprave. Je pa primerno napravo predstavil Bluebird, ki ga poznamo tudi pod imenom Pidion. Model BM-180 je pravi robustni terminal (IP67, dež, padci na tla, temperatura -20°C…) in ima tudi pravi čitalec črtne kode. BM-180 je sicer na voljo tudi z Android operacijskim sistemom.

En demo kos je pri nas na Špici in si ga lahko pogledate. Javite se mi na andrej.planina@spica.com

 

69638f174c41acfeb2cc1e846f682595_f166[1]

SHARE
Timon's career at Spica started in the marketing department. It wasn't long before he transitioned to sales where he represents equipment for labeling and printing while also managing the company's web shop. Timon spends his free time teaching computer science to the elderly marking him as one of the most helpful and patient people at Spica.