Prvi Mobile Access Friendly hotel na Hrvaškem

Hotel Park Plaza Arena Pula je posodobil nivo svojih storitev z ASSA ABLOY Hospitality mobilnim pristopom, ki ga je instalirala Špica.

Park Plaza Arena Pula, hotel verige Arenaturista, je povečal varnost in udobje svojih gostov z nadgradnjo obstoječega VingCard programa in elektronskih ključavnic z novo Assa Abloy Hospitality Mobile Access rešitvijo. Gre za najnovejšo tehnologijo, ki gostom vstop v sobe omogoča kar preko pametnega telefona. Instalacija projekta je bila izvedena s strani Špice.

“Tehnična realizacija projekta sloni na tehnologiji in programski platformi vodilnega svetovnega podjetja za kontrolo pristopa v hotelirstvu Assa Abloy Hospitality, njenega ekskluzivnega zastopnika Špice ter podjetja Intersoft Tehnologies, kjer so razvili mobilno aplikacijo “Park Plaza Croatia“, ki je povezana z AAH sistemom.Več preberite v članku >>>

Hotel+Arena+1

Gostje želijo udobje mobilne tehnologije

Živimo v času, ko je pametni telefon postal še marsikaj drugega kot zgolj sredstvo komunikacije: koledar, ura, GPS naprava, kamera, predvajalnik glasbe … Povsem smiselno je, da ga lahko uporabimo tudi kot ključ, kar hotelske goste navdušuje s  priročnostjo.

Z ASSA ABLOY Hospitality Mobile Access nadgradnjo sistema zaklepanja gostom hotela zagotovimo takojšen vstop v sobe ob prihodu, kar pomeni, da lahko s svojim oddihom pričnejo takoj, brez čakanja v vrsti na recepciji.  Sistem hotelu omogoči tudi promocijo hotelske ponudbe prilagojeno posameznemu gostu, kar poveča koriščenje dodatnih hotelskih storitev. Prav tako na tak način hotel z razbremenitvijo osebja in odpravo časovno zamudnega administrativnega dela izboljša kvaliteto komunikacije – tako med hotelskim osebjem in gosti kot med osebjem samim. Ker lahko prihranjen čas porabijo za druge aktivnosti, se hotelske usluge izboljšajo, poslovanje pa se optimizira.

“Ponosni smo na to, da našim gostom zagotavljamo rabo najnovejših tehnologij in storitev. V zadovoljstvo nam je, da rešitev ASSA ASBLOY Hospitality Mobile Access našim gostom nudi najvišjo raven udobja. ‘

Reli Slonim, izvršni direktor Arenaturista

Otvaranje_vrata2[1]

Če vas zanima več o AAH Mobile Access sistemu, svoj pametni telefon vsekakor uporabite tudi za to, da nas kontaktirate.

SHARE
Miro je že preko 8 let ključen gradnik Špice in je v svojih številnih projektih različnih velikosti pridobil neprecenljivo in raznoliko znanje s področja kontrole pristopa in evidence delovnega časa ter hotelskih sistemov za kontrolo dostopa v sobe. Miro je po izobrazbi univerzitetni diplomirani matematik.