Predstavljamo nov 2D čitalec črtne kode DS2200

Zebra je pred kratkim lansirala prvi ekonimičen 2D čitalec, dostopen tudi manjšim podjetjem in organizacijam. Še vedno pa ostaja za čitalcem Zebrina tehnologija in posledično dolgoročna kakovost.

Tako v trgovini, kot drugih sektorjih 2D črtna koda doživlja velik napredek in postaja vedno bolj široko uporabna. 2D črtna koda poleg izdelkov v trgovinah prodira tudi v svet preverjanja kart (za koncerte, športne dogodke,… ), v transportu in sledenje pošiljk, izstavljanje kart na prevoznih sredstvih, igre na srečo, administracijo, bančništvo, itd.

čitalec črtne kode težave

 

Izkušnje so pokazale, da je klasičen 1D optični čitalnec manj uporaben za branje 2D kod, saj jih ne perbere v celoti in prihaja do težav, ki upočasnijo proces nakupa in oslabijo nakupno izkušnjo strank pri zaključnem koraku.

Optični čitalec DS2200
zebra čitalec črtne kode 2d

Optični čitalec DS2200 bere tako 1D kot 2D črtne kode. S tem se izognimo težavam, do katerih pride ob ne prepoznavanju kode in ročnim vnosom. Izbiramo lahko med dvema modeloma – žični DS2208 ter brezžičnim DS2278.

Poleg najboljše berljivosti, v cenovnem razredu, je novi model serije DS2200 enostaven za namestitev, uporabo in upravljanje. Prav tako ima predhodno nameščene nastavitve in je že ob nakupu pripravljen za uporabo.

Zaposleni tako dobijo zanesljivo napravo, ki je enostavna za uporabo in zagotavlja hitro odzivnost in natančnost ob vsakem branju. Hkrati zagotavljajo brezplačno programsko opremo, s katero lahko enostavno pregledujemo in nadgrajujemo vse optične čitalce v trgovini. Na ta način jih lahko vedno posodabljamo, da se ujemajo z našimi trenutnim poslovnim potrebam.

2d črtna koda

Serija DS2200 tako prinaša optične čitalce, ki so finančno dostopni, predhodno nastavljeni, enostavni za uporabo, ter imajo priloženo brezplačno programsko opremo.

 

 

Naročilo čitalca lahko izvedete v Špicini spletni trgovini >>>

SHARE
Timon's career at Spica started in the marketing department. It wasn't long before he transitioned to sales where he represents equipment for labeling and printing while also managing the company's web shop. Timon spends his free time teaching computer science to the elderly marking him as one of the most helpful and patient people at Spica.