Pozdravljen, ZT600!

Tiskalniki Zebra serije Xi že dolgo predstavljajo vrh ponudbe najzmogljivejših industrijskih tiskalnikov. Znani so po svoji izredni zmogljivosti, robustnosti in uporabniku prijazni platformi. Najbolj popularen model, Xi4, je skozi leta pridobival sodobnejši videz, njegova zasnova pa se ni pretirano spreminjala. V primerjavi z ostalimi konkurenčnimi modeli je ostal nekoliko za časom.

S prihodom nove serije tiskalnikov Zebra ZT600 se je to spremenilo. Nova generacija tiskalnikov nadaljuje zapuščino legendarne serije Xi in je pripravljena na rastoče potrebe proizvodnih linij, večanje operativne kompleksnosti in integracijo različnih sistemov, danes in v prihodnje. Uporaben je tam, kjer je zanesljivost tiskanje kritično pomembno, kjer je zahteva po visoki kvaliteti tiska ali pa je obseg tiskanja velik in poteka 24/7.

Kaj novega prinaša serija ZT600?

Tiskalniki serije ZT600 so na videz podobni modelom Xi. Najbolj opazna dodatka sta nov, barven zaslon z ikonami, ki omogoča hitro navigacijo po nastavitvah, ter tipkovnica.

Najpomembnejši izboljšavi nove serije ZT600, ki se skrivata v notranjosti tiskalnika sta:

  • pritiska tiskalne glave je možno nastaviti veliko enostavneje in
  • nameščanje etiket in ribonov je veliko lažje.

Nastavitve pritiska tiskalne glave na modelih Xi so bile okorne, serija ZT600 pa omogoča mnogo lažje spreminjanje nastavitev in prilagajanje pritiska tiskalne glave.

Še ena težava, ki je spremljala modele Xi, je bilo kompleksno vstavljanje koluta etiket, še bolj pa centriranje tega z riboni. Pri novih modelih ZT600 je vstavljanje potrošnega materiala veliko hitreje.

ZT_family

Družina ZT je trenutno zastopana z modeloma, ki omogočata tisk na etikete različnih širin: ZT610 je namenjen tisku etiket do širine 10,16 cm, ZT620 pa tiska na etikete z največjo širino 15,24cm. Resolucija tiska ostaja nespremenjena – 203, 300 in 600 DPI (ZT620 ne podpira tiska 600 DPI). Po pričakovanjih pa imajo tiskalniki vso povezljivost, ki jo potrebujemo.

Za dodatne informacije in povpraševanje, sem vam na voljo.

 

SHARE
Urban Brodnik je na Špici vodja rešitev za proizvodnja podjetja. V njegovi 10-letni karieri je dobil podroben vpogled v delovanje logističnih procesov v oskrbovalni verigi in mnogim podjetjem pomagal izboljšati poslovanje. V Špici je zaposlen kot vodja projektov in svetovalec na področju označevanja, RFID tehnologije in sistemov za upravljanje skladišča. Urban je univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike. V prostem času pa je navdušen gornik, ljubiteljski nogometaš in trobentač.