Novosti na področju mobilnega odpiranja vrat hotelskih sob

Po uspešnem projektu integracije Assa Abloy Hospitality (bivši VingCard) odpiranja vrat hotelskih sob preko pametnih telefonov in Starwoodovega loyalty programa SPG, se je Assa Abloy Hospitality ekipa pričela obračati v smeri posameznih hotelov z enostavnejšo rešitvijo, ki ne potrebuje kompleksne integracije.

V trenutku, ko se vodilni ponudniki kreditnih kartic odločajo za vpeljavo plačevanja preko mobilnih telefonov, se Assa Abloy Hospitality pridružuje vse večjim zahtevam gostov po mobilnem poslovanju tako za hotelske verige kot samostojne, butične in celo manjše družinske hotele. Nov način kontrole pristopa v hotelske sobe je zato idealna rešitev za vstop hotela v svet mobilnosti.

Assa Abloy Hospitality sistem odlikuje enostavnost, zanesljivost in varnost. Gost je voden po korakih od instalacije aplikacije na njegov mobilni telefon, do registracije in vstopa v sobo. Gost lahko pregleduje in ureja svoje rezervacije pred prijavo ter vidi detajle kot je tip in številka sobe. Razne integracije z drugimi sistemi so mogoče, niso pa več potrebne za uporabo sistema za mobilno odpiranje hotelskih sob.

Oglejte si, kako rešitevi izgleda v praksi:

Za več informacij pa me vsekakor kontaktirajte.

SHARE
Miro je že preko 8 let ključen gradnik Špice in je v svojih številnih projektih različnih velikosti pridobil neprecenljivo in raznoliko znanje s področja kontrole pristopa in evidence delovnega časa ter hotelskih sistemov za kontrolo dostopa v sobe. Miro je po izobrazbi univerzitetni diplomirani matematik.