NiceLabel 2017 – celovita platforma za tiskanje

NiceLabel, vodilno podjetje na področju razvoja programskih rešitev za profesionalno oblikovanje in tiskanje etiket, je razvilo novo programsko platformo NiceLabel 2017. Nova izvedba že znane rešitve zajema vse – od oblikovanja nalepk do upravljanja sistema za označevanje (LMS). Nova programska oprema podjetjem omogoča, da maksimirajo agilnost in učinkovitost tiskanja.

Nova generacija produktov je zgrajena na novi platformi in je zato oblikovno izpopolnjena ter zagotavlja edinstvene poslovne koristi, ki utelešajo načelo Do more! Faster! With less!™

“Tiskanje pravih nalepk s pravimi podatki je kritično pomembno za poslovanje družb vseh velikosti. NiceLabel 2017 je zasnovan tako, da pomaga podjetjem zmanjšati tveganja, povečati agilnost ter poenostavi postopke označevanja. Rešitev je modularna in hkrati omogoča enostavno oblikovanje in tiskanje nalepk, nadzor nad samim tiskanjem ter upravljanje celotnega cikla življenjske dobe etikete. To pa pomeni, veliko priložnosti za izboljšanje dosedanje ravni produktivnosti,” je poudaril Ken Moir, vodja marketinga pri NiceLabel.

nicelabel_2017-designerPosebnost in hkrati prednost nove generacije rešitev NiceLabel je enostavna uporaba. NiceLabel je edina programska oprema za tiskanje etiket, katere uporabniški vmesnik temelji na enakih načelih in uporabniški izkušnji kot Microsoft Word. To pa pomeni, da uporabnik hitro osvoji znanje, potrebno za oblikovanje profesionalnih nalepk, ne da bi se pri tem poglabljal v standarde na področju kodiranja ali potreboval napredna znanja na področju oblikovanja ali programiranja.

Program vključuje veliko predpripravljenih predlog in knjižnic etiket, ki so v skladu z industrijskimi standardi (GS1, AIAG, ODETTE, itd.) in jih lahko zlahka prilagodite vašim zahtevam. Prednost nove generacije rešitev je tudi to, da vsi programi NiceLabel 2017 omogočajo povezljivost na podatkovne baze.

Z NiceLabel 2017 uporabniki lahko:

  • ustvarijo aplikacije za tiskanja po meri in se s tem izognejo potencialno zapletenim procesom tiskanja ter sočasno zmanjšajo možnost pojava napak.
  • integrirajo in avtomatizirajo tiskanje v obstoječe poslovne sisteme, brez da bi imeli napredno znanje o programiranju, kar znatno zmanjša čas in trud, ki je potreben za uvedbo projekta. Avtomatizacija tiskanja etiket pa se pozitivno odraža tudi pri produktivnosti zaposlenih.

nicelabel-1

Podjetja, ki želijo imeti nadzor nad sistemom za tiskanje etike in/ali delujejo na področjih, ki so regulirana kar se tiče označevanja, bodo veliko pridobila z uporabo NiceLabel LMS Enterprise. To je celovit sistem za upravljanje tiskanja in označevanja. Vključuje vse kar potrebujete za standardizacijo, centralizacijo in nadzor nad celotnim procesom označevanja.

Če bi želeli tudi v vašem podjetju vpeljati sistem za upravljanje označevanja ali nadgraditi vašo obstoječo NiceLabel rešitev, smo vam na voljo za dodatne informacije.

SHARE
Urban Brodnik je na Špici vodja rešitev za proizvodnja podjetja. V njegovi 10-letni karieri je dobil podroben vpogled v delovanje logističnih procesov v oskrbovalni verigi in mnogim podjetjem pomagal izboljšati poslovanje. V Špici je zaposlen kot vodja projektov in svetovalec na področju označevanja, RFID tehnologije in sistemov za upravljanje skladišča. Urban je univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike. V prostem času pa je navdušen gornik, ljubiteljski nogometaš in trobentač.