Napredna mobilna podpora terenskim servisnim aktivnostim

Lahko bi rekli, da živimo v mobilnem svetu. Večina informacij in vsebin se prenašajo in porabijo predvsem preko mobilnih naprav. 95% podjetij zagotavlja kakršno koli obliko mobilnosti. Kaj pa dejansko pomeni za organizacijo, da resnično sprejme »mobilno miselnost« pa si poglejmo v nadaljevanju.

Mobilnost naj bi pomenila, da organizacija upošteva mobilnost že ob upoštevanju svoje splošne razvojne strategije. Poudarek mora biti na tem, kako lahko različne zainteresirane strani sodelujejo z organizacijo preko naprav. To vključuje tudi mobilne rešitve, ki jih poganjajo poslovne potrebe in postopki, specifični za vsako organizacijo posebej. Poleg tega, da bi zagotovili bogatejšo uporabniško izkušnjo, mobilni pristop, izkoriščenost mobilnih funkcij, ki so specifične za mobilne naprave (GPS, navigacija, kamera, biometrična avtentikacija itd.) se moramo ozreti izven okvirjev tradicionalnih računalniških platform.

Mobilnost povečuje vsestranskost in odzivnost organizacij v neusmiljeno razvijajočem se svetu. Njene koristi pa je mogoče razbrati iz povečane produktivnosti zaposlenih, večjega zadovoljstva strank in vse do rasti prihodkov.

Kakšno vlogo ima pri tem Frontman FSA?

Frontman FSA za terenske aktivnosti je rešitev, ki služi za informacijsko podporo mobilnim delavcem. Rešitev omogoča uvedbo sodobnih pristopov v storitveno dejavnost in povečuje dodano vrednost terenskega osebja.

Rešitev je bila razvita ciljno za podporo terenskim ekipam in njihovim vodjem ter omogoča naslednje:

 1. zbirka kontaktnih podatkov o strankah
 2. seznam artiklov, ki jih ima terenski izvajalec s seboj v vozilu in spremljanje zaloge
 3. podatki o zgodovini posegov pri določeni stranki
 4. seznam lokacij in določena ruta obiskov za posamezen dan
 5. načrtovanje in spremljanje dela terenskih izvajalcev
 6. spremljanje števila prevoženih kilometrov
 7. spremljanje porabljenega časa za posamezen poseg
 8. predloga delovnega naloga (opis opravljene storitve, porabljeni material, porabljeni čas, prevoženi kilometri)
 9. zajem podpisa na terminalu
 10. fotografiranje
 11. online prenos podatkov iz centrale na terminal in iz terminala v centralo (deluje tudi offline)
 12. pošiljanje dokumentov s terena v obliki PDF ali po potrebi tudi tiskanje delovnih nalogov in računov na terenu

Frontman FSA (Resco.net) lahko uporabljate na Android tablicah, na Android telefonih, na Windows 8 tablicah in na Apple napravah. Uporaba je izjemno intuitivna in ne zahteva posebnega šolanja.

Ni pomembno kako velika organizacije ste – Mobilni CRM omogoča vsem vam, da organizirate, avtomatizirate in izboljšujete storitve svojim strankam in jim nudite ustrezno tehnično podporo.

V primeru, da želite prejeti več inf. o rešitvi Frontman FSA smo vam na voljo(dragan.milutinovic@spica.com; +386 41 360 151).

SHARE
Dragan Milutinović je na Špici zaposlen kot vodja prodajnih projektov. Odgovoren je za področje digitalizacije Workforce management. Dragan je po izobrazbi magister poslovnih ved. Rad spoznava nove stvari, se uči in je navdušen športnik zaradi česar svoj prosti čas namenja različnim športnim aktivnostim.