MC3300 novi Zebra terminal

Od januarja 2018 je na voljo novi Zebra terminal srednjega razreda: MC3300!

Gre za terminal, ki gradi na uspešnosti modela MC3200, ki pa ima tri večje novosti: 1) MC3300 ima večji ekran, 2) na voljo je samo z Androidom in 3) na voljo je tudi z long-range čitalci črtne kode. Ob tem Zebra ni najavila konca modela MC3200 in tako bosta še vsaj nekaj časa obstajala oba hkrati, MC3200 in MC3300. Polnilci in stojala za model MC3200 boste lahko uporabljali tudi pri modelu MC3300. Konfiguracije, cene in zalogo si lahko ogledate na Špica katalogu opreme: https://katalog.spica.si/

Novi MC3300 je na voljo v treh oblikah: z ročko, z rotirajočim skenerjem ali z direktnim skeniranjem (straight shooter):

Večji ekran

Novi MC3300 ima 4” ekran, ki za razliko od MC3200 ni več kvadraten in je zato precej bolj standarden. Terminal je zato sicer za približno 1 cm večji od modela, vendar bo bolj primeren za standardno programsko opremo. Ekran je seveda občutljiv na dotik in kapacitiven.

Poglej video z MC3300 oblikami: https://www.youtube.com/watch?v=2CNqcY5icIU

Android 7 Nougat

Kot je pri Zebri že tradicija, imajo vsi novi terminali na voljo Android OS, ki se je zelo dobro prijel tudi v poslovno kritičnih okoljih. Tudi za Android naprave so na voljo Telnet, MDM in druga SW orodja, ki olajšajo uporabo in upravljanje z mobilnimi napravami.

Poglej video z Android MC3300: https://www.youtube.com/watch?v=xwyoBHDeDrU

Long-Range čitalci, tudi do 21 metrov!

Za razliko od MC3200 je pri novem modelu MC3300 na voljo tudi long-range 2D čitalec, kar do sedaj pri terminalih tega cenovnega razreda ni bilo na voljo. S takim čitalcem lahko MC3300 lahko bere črtne kode celo do 21 metrov daleč!

Poglej video z MC3300 skeniranjem: https://www.youtube.com/watch?v=3HDGDuAqcWs

Tudi za Android naprave je na voljo profesionalna sistemska programska orodja (Telnet, Industrial Browser, Home Screen) in seveda tudi Špicina MDM rešitev v oblaku. Preberite več o tem:

Home Screen: http://blog.spica.com/slo/upravljanje-z-android-napravami-v-poslovnem-okolju-enterprise-home-screen/

Telnet: http://blog.spica.com/slo/touch-screen-v-skladiscih-in-telnet-aplikacije/

SHARE
Timon's career at Spica started in the marketing department. It wasn't long before he transitioned to sales where he represents equipment for labeling and printing while also managing the company's web shop. Timon spends his free time teaching computer science to the elderly marking him as one of the most helpful and patient people at Spica.