Kakovost vaših izdelkov in storitev lahko izboljšate s tiskanjem

 


Z uvedbo sodobnega centraliziranega sistema za industrijsko tiskanje etiket Frontman LMS lahko izboljšate kakovost vaših izdelkov in storitev. Frontman LMS omogoča odpravo neskladji in zakasnitev pri izmenjavi podatkov z ERP-om. Neposredno pa to vpliva tudi na zmanjšanje zastojev ali celo zaustavitev linije v proizvodnji zaradi napak pri tiskanju na najnižjo možno raven. Izboljšan nivo nadzora, ki ga omogoča centraliziran sistem za tiskanje, pa preprečuje napačno označevanje, kar pomeni, da je manj tveganj za odpoklic.

Za začetek nekaj vprašanj, s katerimi ugotovimo, ali vam sodoben centraliziran sistem za tiskanje etiket lahko pomaga izboljšati kvaliteto vaših izdelkov in storitev:

  • Koliko različnih formatov etiket trenutno uporabljate?
  • Imate več verzij iste etikete v produkcijskem okolju?
  • Kako zagotavljate integriteto podatkov na etiketah?
  • Katere postopke za kontrolo kakovosti imate v vaših procesih, da zagotavljate skladnost etiket in upoštevate zakonske zahteve (regulative)?
  • Imate razdeljene vloge glede na funkcijo v procesu tiskanja (oblikovalec, administrator, tiskar)?
  • Ali sprememba na etiketi zahteva spremembo v nadrejenem sistemu (ERP, WMS, MES,…)?

Preverite, kako smo Krki pomagali prihraniti na stotine ur dela, ko smo z implementacijo sodobnega centraliziranega sistema NiceLabel poenotili proces kreiranja etiket. S pomočjo elektronskih odobritev, web vmesnika smo uspeli izločili redundantne etikete in optimirali celoten življenski krog etikete.

Prenesite študijo primera Krka – Nice Label

 

SHARE
Urban Brodnik je na Špici vodja rešitev za proizvodnja podjetja. V njegovi 10-letni karieri je dobil podroben vpogled v delovanje logističnih procesov v oskrbovalni verigi in mnogim podjetjem pomagal izboljšati poslovanje. V Špici je zaposlen kot vodja projektov in svetovalec na področju označevanja, RFID tehnologije in sistemov za upravljanje skladišča. Urban je univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike. V prostem času pa je navdušen gornik, ljubiteljski nogometaš in trobentač.