Je vaša WiFi infrastruktura preobremenjena?

Na trgu brezžičnih omrežij je bila opazna vrzel med rešitvami, namenjenimi večjim podjetjem (zahtevnejšim uporabnikom) ter med rešitvami, namenjenimi osebni rabi. Različica, ki je na voljo večjim organizacijam, je po navadi preveč kompleksna za razvijajoča se podjetja, cena pa previsoka glede na razpoložljiva sredstva. Na drugi strani pa WiFi produktom za domačo rabo manjka zanesljivosti in prilagodljivosti, ki sta za manjša in srednje velika podjetja ključni karakteristiki brezžičnega omrežja.

fullWidthImage.adapt.1024

Zebra WiNG Express zapolnjuje to vrzel – združuje preverjeno brezžično omrežno tehnologijo Zebra WiNG Enterprise za večja podjetja, z adaptacijami, ki rešitev poenostavijo in prilagodijo potrebam srednjih in manjših organizacij. Zebra WiNG Express tako uporabnikom nudi zmogljivost in zanesljivost na najvišjem nivoju, brez dodatnih stroškov in obremenitev z upravljanjem omrežja.

Zebra Technologies v študiji >>>, ki je zajela 250 svetovnih organizacij s področja maloprodaje, hotelirstva ter transporta in logistike, ugotavljajo, da so omrežja, namenjena domači rabi, preobremenjena in manj primerna za profesionalno rabo.

Kar 46 odstotkov anketiranih podjetij, ki se ukvarjajo z maloprodajo, transportom ali logistiko, deluje na preobremenjeni omrežni infrastrukturi.

Več kot polovica (53% odstotkov) anketiranih podjetij v omenjenih sektorjih namerava v prihajajočem letu osvežiti svojo WiFi infrastrukturo, saj zaradi prihajajočih novih spletnih naprav in storitev pričakujejo še večji pritisk na svoje sisteme.

Zebra-Wireless_e

Katere prednosti zagotavlja Zebra WiNG Express pred klasičnimi omrežji za domačo rabo?
  • Zmogljiv WLAN operacijski sistem, razvit za organizacijske potrebe, je združen z grafičnim vmesnikom, ki je zlahka razumljiv in enostaven za uporabo in upravljanje. To pomeni, da sistem podjetju nudi vso potrebno WLAN fleksibilnost na organizacijski ravni, ni pa potrebe po posebnem IT oddelku v podjetju, ki bi z omrežjem upravljal.
  • Konkurenčni cenovni model, ki srednjim in manjšim podjetjem po ugodni ceni zagotovi napredne »možgane« WiNG 5 WLAN operacijskega sistema, ki ga uporabljajo velika podjetja. Z Zebra WiNG Express podjetju zagotovite pametno, popolnoma povezano WLAN infrastrukturo, ki bo učinkovito usmerjala vsak prenos za neprekosljivo delovanje brezžičnega omrežja.
  • Vključene vse prednosti visokozmogljivih brezžičnih povezav, po realistični ceni, prilagojeni manjšemu obsegu porabe.
  • Preprosta namestitev – vse meritve in konfiguracije opravimo in optimalno nastavimo mi. Dostopne točke lahko, glede na potrebe, uredimo kar »po zraku«, vaše omrežje pa bo postalo delujoče v zelo kratkem času.
  • Pridobite vpogled v analitične podatke vseh dostopnih točk in mobilnih naprav, povezanih v omrežje WLAN. Podatki so predstavljeni na zlahka razumljivih »user-friendly« ekranih, ki vam omogočajo, da enostavno nastavljate in prilagajate vse vidike svojega WLAN omrežja.
  • Ko vaše podjetje raste, Zebra WiNG Express raste z njim – zlahka se prilagodi porastu delovne sile, delovišč ter mobilnih aplikacij.
  • Začnete z našo arhitekturo, brez krmilnika, kjer lahko z ene dostopne točke nadzorujete do 24 dodatnih dostopnih točk, ter preprosto dodate storitev Express Manager, če potrebujete več kot 25 dostopnih točk.

Več specifikacij je na voljo na naši spletni strani. V kolikor opažate preobremenjenost ali nezanesljivost vašega WiFi omrežja in bi vas zanimala osvežitev WiFi infrastrukture, smo vam z veseljem na voljo z dodatnimi informacijami.

SHARE
Urban Brodnik je na Špici vodja rešitev za proizvodnja podjetja. V njegovi 10-letni karieri je dobil podroben vpogled v delovanje logističnih procesov v oskrbovalni verigi in mnogim podjetjem pomagal izboljšati poslovanje. V Špici je zaposlen kot vodja projektov in svetovalec na področju označevanja, RFID tehnologije in sistemov za upravljanje skladišča. Urban je univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike. V prostem času pa je navdušen gornik, ljubiteljski nogometaš in trobentač.