ASSA ABLOY Hospitality instalirala 100.000 ključavnico z Bluetooth odpiranjem

Investicija v razvoj ključavnic za hotelske sobe, ki se odpirajo z uporabo pametnih telefonov, se je izkazala za odlično potezo in v letu 2016 zagotovljeno konkurenčno prednost. V ASSA ABLOY Hospitality so prebili pričakovanja in instalirali 100.000 ključavnico, ki jo je moč odpreti preko Bluetooth povezave s pametnim telefonom.

S to kritično maso so dosegli pomemben mejnik, ki dokazuje, s kakšno hitrostjo se zahteve trga po digitalizaciji odvijajo. ASSA ABLOY Hospitality se je zopet izkazal za vodilnega na področju novih tehnologij in seveda prednostnega partnerja.

Zahteve in pričakovanja gostov se nenehno večajo: pričakujejo takojšnjo storitev in najvišji nivo zadovoljstva. Mobilni dostop v sobe pričara prav to, od trenutka ko stopijo v hotel. Preko svojega pametnega telefona prejmejo elektronski ključ, s katerim se napotijo neposredno v sobo in tako preskočijo vrsto na recepciji.

AAH Keyless

Hoteli po drugi strani s tem pridobijo, saj se gosti za mobilni dostop v sobe lahko odločijo le, če sobo vplačajo preko spletne strani hotela in ne posrednikov tipa booking.com.

ASSA ABLOY Hospitality je s svojo idejo dostopa v sobe brez ključa leta 2008 pometla s konkurenco in pridobila nagrado Spreminjamo prihodnost “Touching the Future”, ki jo organizirata NFC forum in WIMA.

V povezavi s Seos ponudnikom kriptiranih BLE ključev na pametnih telefonih in izjemno prilagodljivostjo, kar se tiče načina implementacije mobilnega dostopa, so dosegli nivo, s katerim so prepričali tržišče in prebili mejo 100.000 implementiranih ključavnic.

V kolikor vas zanima več o hotelskih rešitvah in naših instalacijah ASSA ABLOY Hospitality produktov, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran >>>

SHARE
Miro je že preko 8 let ključen gradnik Špice in je v svojih številnih projektih različnih velikosti pridobil neprecenljivo in raznoliko znanje s področja kontrole pristopa in evidence delovnega časa ter hotelskih sistemov za kontrolo dostopa v sobe. Miro je po izobrazbi univerzitetni diplomirani matematik.