4 načini za izboljšanje inšpekcijskih pregledov na terenu

Ne dolgo nazaj, ko ste zjutraj zapuščali hišo, ste imeli samo dve stvari v mislih katerih ne smete pozabiti – ključi in denarnica ali torbica. Danes pa je to pametni telefon in pogosto še ena mobilna naprava, kot je tablični računalnik. Ključna prednost tega »premika« za podjetja je, da je njihova delovna sila dejansko postala mobilna. Če podjetja želijo to prednost izkoristiti morajo svojim zaposlenim zagotoviti ustrezna orodja.

Frontman FSA (Resco) Inšpektor podpre delo vaše ekipe na terenu in pomaga pri obvladovanju še tako zahtevnih primerov. V ta proces lahko vključite celotno ekipo, od mobilnih delavcev do menedžerjev, vsakdo lahko pripomore k zagotavljanju izjemnih storitev vašim strankam – v pisarni ali na terenu.

  1. Povečajte učinkovitost

Inšpekcijski pregledi pomagajo celotni ekipi zagotoviti hitrejšo, pametnejšo storitev na eni platformi in izboljšati učinkovitost s spremljanjem napredka v realnem času.

  1. Avtomatizirajte inšpekcijski pregled

Da bi poenostavili postopek načrtovanja inšpekcijskih pregledov, inšpekcijski pregledi vključujejo avtomatsko dinamično dodeljevanje nalog. Pomagajo vam, da inteligentno usklajujete večje število pregledov. Prilagodljiva poslovna logika omogoča samodejno dodelitev opravil najprimernejšemu inšpektorju/pregledovalcu.

  1. Zagotovite pravo orodje za delo na terenu

Ogromno število podjetij posluje preko mobilnih naprav. Inšpekcijski pregledi omogočajo zaposlenim, da neposredno komunicirajo s strankami, da opravijo pregled na skoraj vsaki mobilni napravi – naj bo to telefon ali tablični računalnik; teče na iOS, Android ali Windows. Inšpektorji/pregledovalci prejmejo naloge od svojih nadrejenih preko mobilne aplikacije in zlahka stopijo v stik z zaledno pisarno. Z vgrajenim koledarjem in načrtovanjem poti v vsakem trenutku vedo, kdaj in kam morajo iti. Po prihodu na mesto lahko z nekaj kliki izvedejo, izpolnijo in pošljejo inšpekcijske vprašalnike oz. obrazce. Rešitev je popolnoma funkcionalna tudi brez povezave, tako da ne terenu ne bo težav zaradi slabega signala.

  1. Upravljanje kompleksnih pregledov in sredstev

Če je vaš pregled sestavljen iz več deset ali celo sto korakov, je lahko sledenje bistvenih podatkov na terenu težavno. Frontman FSA Inšpektor bo uporabnike vodil skozi celoten postopek in pomagal spremljati aktivnosti povezane z vsemi postopki potrebnega pregleda na terenu.

Inšpekcijski pregledi torej omogočajo vsaki organizaciji, da učinkovito ustvari in distribuira popolnoma prilagojene, visoko strukturirane obrazce in vprašalnike, poenostavi zbiranje podatkov za osebje na terenu in omogoča takojšen pregled in oceno rezultatov.

SHARE
Dragan Milutinović je na Špici zaposlen kot vodja prodajnih projektov. Odgovoren je za področje digitalizacije Workforce management. Dragan je po izobrazbi magister poslovnih ved. Rad spoznava nove stvari, se uči in je navdušen športnik zaradi česar svoj prosti čas namenja različnim športnim aktivnostim.