HID FARGO DTC1250e ID Direct-to-Card Printer & Encoder

 

Za kreiranje vizualno bogatih korporativnih ili članskih identifikacijskih kartica. 

 

Idealno rješenje za ispis na karticama za mala poduzeća, škole i lokalne samouprave, HID® FARGO® DTC1250e pisač i koder za osobne kartice najbrži je štampač u svojoj klasi koji vam omogućuje da napravite 50% više vizualno bogatih kartica u boji u isto vrijeme. Njegov mali, kompaktni otisak olakšava upotrebu u raznim uredskim okruženjima i može se lako nadograditi na ugrađeni iCLASS SE® koder (dio iCLASS SE platforme), omogućavajući vam stvaranje sigurnog, personaliziranog članstva i ID-a vjernosti kartice u jednom jedinom, bešavnom koraku. Dostupan je i opcioni Wi-Fi® dodatak koji će vam pomoći da ispisujete bilo kada i bilo gdje. 

 

Korištenjem softvera za uređivanje Swift ID® možete na licu mjesta osmisliti prilagođene lične karte, a dijagnostički uslužni softver FARGO Workbench ™ može vam pomoći da lako održavate štampač svoje kartice s vremenom. DTC1250e ID štampač i koder s direktnom karticom takođe sadrži intuitivni, SmartScreen ™ grafički prikaz fokusiran na korisnika, što omogućava efikasno podešavanje, rad i održavanje investicije u vašu tehnologiju. 

 

Potpomognuti globalnom trogodišnjom garancijom, svaki od naših sedmih generacija pisača HID FARGO kartica može se bez problema integrirati za rad s drugim HID proizvodima, osiguravajući da u sigurnim rješenjima identiteta dobijete i zadržite maksimalnu vrijednost od najvjernijeg imena. 

Kontakt : kenan.husic@spica.com +387 62 105 824