Špica odslej povezana z e-Študentskim servisom

Špica v svojih rešitvah za upravljanje z delovnim časom poskrbi, da je na koncu meseca s pripravo podatkov za obračun plač čim manj dela. Tokrat smo avtomatičnost priprave plač in izplačil dvignili na nov nivo, saj smo lansirali integracijo s portalom e-Študentskega servisa.

S tem odpade ročno pretipkavanje podatkov o urah prisotnosti na delu za študente. 

Kako deluje?

V rešitvi Time&Space za upravljanje z delovnim časom se s pritiskom na gumb pripravi xml datoteka, ki se jo nato uvozi v portal e-Študentskega servisa. Sistema sta med seboj povezana preko davčne številke, kar ob uvozu portal preveri in uporabnika obvesti o uspešnem uvozu. O številu prepoznanih davčnih številk in tistih, ki jih portal v svoji bazi nima, nas portal obvesti.

Na zelo podoben način deluje izvoz xml datoteke iz storitve za upravljanje z delovnim časom All Hours. Tu s pritiskom na gumb “Datoteka za uvoz v e-Študentski servis” pridobimo datoteko, ki jo nato uvozimo v portal e-Študentskega servisa.

AH e-Študentski servis

 

Avtomatizacija je v vseh ozirih pomembna, saj nam pušča več časa in umskega prostora za druge naloge.

Če imate kakšno vprašanje v zvezi z integracijo, me vsekakor obvestite.

SHARE
Marija Jakopin is a presales consultant. Her field of work is about optimizing HRM processes and RFID tracking. She has an Applicative Mathematics Faculty degree, which enables her to understand the needs of the market from the IT point of view. In her free time she likes to explore tunnels.