HID & ŠPICA Best Together v Londonu na IFSEC 2016

Predstavniki Špice International smo pred kratkim preživeli nekaj uspešnih dni na največjem evropskem dogodku s področja varovanja, IFSEC. Razstavni prostor smo delili s predstavniki HID Global ekipe, ki so se tokrat prvič poslužili sodelovanja v obliki sorazstavljanja s svojim ključnim partnerjem.  Tovrstna oblika sodelovanja se je izkazala kot odlična priložnost za demonstracijo skupne moči in kvalitete združenih rešitev obeh partnerjev, ki so vgrajene v Špicin hardware kot tudi integrirane v HID Global rešitve. Z močnim poudarkom na mobilni kontroli pristopa ter jedrni SEOS tehnologiji HID Global, so na dogodku prevladovale tematike mobilnosti, zvišanja varnosti ter rešitev, usmerjenih v prihodnost.

IFSEC3

Glavni razstavni produkt je bil nov, mednarodno lansiran Špicin Zone Touch smart terminal, namenjen registraciji delovnega časa ter kontroli pristopa. Z intuitivnim uporabniškim vmesnikom, osnovanim na zaslonu visoke resolucije ter operacijah, ki smo jih vajeni s področja pametnih telefonov, terminal vključuje najnovejše multiclass tehnologije, kar pomeni, da podpira vse glavne pametne kartice ter tudi veliko predhodnih tehnologij. Prav tako omogoča NFC in Bluetooth BLE za sodobno pristopanje s pomočjo pravic na pametnem telefonu. Dodanih ima tudi več funkcionalnosti, s katerimi se pripravljamo na potrebe v prihodnosti: kamero,  možnost sinhronizacije podatkov v oblaku ter platformo, na kateri se bodo tehnnologije v prihodnje lahko prilagajale hitro in zlahka. IFSEC2

IFSEC1V osrčju novega terminala ter ostalih razstavljenih produktov je Time&Space – Špicina enovita rešitev za beleženje časa in kontrolo pristopa. Platforma nudi možnost integracije z različniimi sistemi, med drugim s CCTV/PSIM, HR, ERP in BMS sistemi.

Ob boku Zone Touch terminala smo razstavljali tudi inovativno Zone Access platformo, krmilnik s fleksibilno arhitekturo, ki omogoča visoko prilagodljivost in modularnost v skoraj vsaki aplikaciji kontrole pristopa.

IFSEC4Na dogodku se je med obiskovalci, ki so večinoma prihajali iz Evrope, Bližnjega Vzhoda ter Afrike, čutil močan trend nagnjenosti k mobilni kontroli pristopa, tako v smislu uporabe pametnega telefona za mobilne pristopne pravice kot tudi uporabe mobilne platforme za različne funkcije in beleženje aktivnosti v zvezi s kontrolo pristopa. Naše rešitve pokrivajo oboje. Prav tako je bil očiten tudi naraščujoč trend kontrole pristopa in varovanja v oblaku, na kar sta ekipi Špice ter Time&Space-a že prav tako pripravljeni.

Oglejte si, katere rešitve smo predstavljali.

Zanimanje za predstavljene rešitve je bilo visoko, odprlo se je ogromno možnosti in diskusij na temo partnerstva s Špico tudi s strani ostalih proizvajalcev tehnološke opreme. V Špici smo ponosni, da smo lahko sorazstavljali z enim izmed najbolj priznanih poslovnih partnerjev iz industrije kontrole pristopa, pri čemer so naše rešitve doprinesle opazno dodano vrednost zanimivi in raznoliki stojnici.

V kolikor želite izvedeti več, nas kontaktirajte.

SHARE
Rob has been with Špica International for 8 years and is responsible for international markets within the company, managing the their sales and marketing activities through a range of international channels. His role includes managing the international sales team and identifying and recruiting new channel partners, as well as overseeing product sales and key accounts. Rob is an experienced engineer and salesman, having worked for a number of leading technology companies over the years, and is able to bring this to bear within the company's product development. He has a BSc. in Mechanical Engineering from the University of Manchester.