All Hours novice

Špicina storitev evidence delovnega časa v oblaku All Hours je v zadnjem času pridobila nekaj novih funkcionalnosti:

Različica terminala za evidenco delovnega časa z iClass čitalcem

All Hours omogoča registriranje delovnega na več različnih načinov, od brskalnika, mobilnega telefona do običajnega terminala z identifikacijskimi karticami. Pri slednjem je odslej na voljo tudi terminal s HID iClass čitalnikom, ki zadovoljuje tudi najstrožje varnostne zahteve glede tehnologije čitanja kartic.

Biometrični registracijski terminal*

Podjetja, ki želijo uporabnikom omogočiti registracijo delovnega časa na najenostavnejši način (ni potrebe po nošnji kartic, obeskov, pametnih telefonov,…) in hkrati zmanjšati možnost zlorabe, izberejo biometrični način registriranja delovnega časa. All Hours tako ponuja tudi terminal, ki je opremljen s čitalnikom prstnega odtisa.

tbs biometrija

Uvoz praznikov in dela prostih dni

Odslej na začetku leta ni več potrebno ročno vnašati praznikov in dela prostih dni, saj lahko s klikom na Uvozi državne praznike v All Hours vnesemo praznike in dela proste dneve.

Uvozi praznike

Neplačana celodnevna odsotnost

Odsotnosti lahko v storitvi All Hours najavljamo tako, da oddamo svojemu vodji prošnjo, katero nato ta potrdi ali zavrne. Tako imamo evidenco vedno ažurno, vodje pa lahko planirajo delo na podlagi vpogleda v najavljene odsotnosti v evidenci delovnega časa. Po novem je omogočeno najaviti tudi celodnevno neplačano odsotnost kot kaže slika spodaj.

neplačana odsotnost

Novost v izvozu podatkov

V izvoz z imenom Obračun smo dodali 10 novih stolpcev s podatki o prvem dogodku in prihodu ter enako za zadnjega.

Novo poročilo

Iz prejšnjih obvestil o novostih:

Surovi podatki

Za več informacij obiščite allhours.si ali pa se oglasite.

*Za uporabo biometrije v Republiki Sloveniji je potrebno dovoljenje urada informacijskega pooblaščenca, več informacij na http://www.ip-rs.si.

SHARE
Marija Jakopin is a presales consultant. Her field of work is about optimizing HRM processes and RFID tracking. She has an Applicative Mathematics Faculty degree, which enables her to understand the needs of the market from the IT point of view. In her free time she likes to explore tunnels.