U Pariz na EquipHotel!

Paris Expo – sajamsko izložbeni kompleks na prostranom trgu Ponte de Versailles svake dvije godine ugošćuje EQUIP HOTEL, međunarodno okupljanje proizvođača opreme koja svoju primjenu nalazi u hotelsko ugostiteljskoj industriji. Kroz pola stoljeća tradicije, Equip Hotel okupio je više od 1.600 izlagača i preko 110.000 profesionalaca uključenih u projekt koji su ovaj događaj pretvorili u mnogo više od sajma; on je inspiracija i nadahnuće mnogima koji upravo na ovom mjestu promoviraju svoja najnovija dostignuća.

Kako je sajam izgledao prijašnjih godina pogledajte u videu:

Četiri su glavne kategorije koje se na sajmu predstavljaju i to su:

  • Technologies & Services
  • Kitchen equipment & food products
  • Decoration, Design&Fittings
  • Bathroom & Spa

Upravo u kategoriji Technologies & Services ove će godine sudjelovati i Špica! Ove se godine sajam odvija od 11 do 15 studenog i u paviljonu 7.3 na štandu broj B65 moći će se pronaći i Špicina rješenja! Predstavit ćemo svoje rješenje za evidenciju radnog vremena i rješenje za upravljanje osnovnim sredstvima.

Špica već 25 godina razvija rješenja za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa, prilagođava se zahtjevima hrvatskog tržišta i obuhvaća sve oblike rada zaposlenika, kako onih u proizvodnji, tako i novim mobilnim oblicima  rada poput registracije na terenu putem mobilnih telefona, bluetooth i NFC tehnologije. Špica ima 3.000 instalacija u 27 država i gotovo milijun zadovoljnih korisnika.

Ako ste u mogućnosti posjetite nas na štandu, a za više informacija svakako nas kontaktirajte.

SHARE
Neven Rusković is CEO of Špica Sustavi, a system integrator and time and attendance solution developing and selling company. His expertness arises from enthusiasm towards modern RFID and BLE technologies, based on his master of science electrical engineering.