Prednosti korištenja SaaS-a (Software as a service) na području evidencije radnog vremena

Danas mnoga poduzeća koriste SaaS (Software as a service) rješenja u svom poslovanju. Takva su rješenja jednostavna za implementaciju i štede novac. SaaS može biti najbrži, najjeftiniji i najmanje rizičan način za početak vaše evidencije radnog vremena.

Koje su prednosti:
  • Niski troškovi pri instalaciji

Za SaaS rješenja nije potrebna nikakva instalacija. To znači da ne morate uložiti novac u infrastrukturu vašeg poduzeća. Prilikom kupnje konvencionalnih rješenja licenca je samo početni trošak koji imate. Dodatno ćete morati platiti za implementaciju i konfiguraciju. Svi ti troškovi ne postoje ako se odlučite za SaaS.

All Hours je dizajniran za jednostavno korištenje tako da dodatna obuka za vaše zaposlenike neće biti potrebna (a i ona košta!).

  • Niski troškovi vlasništva

Hardver i održavanje softvera kroz vrijeme postanu veliki trošak. Kada je riječ o SaaS-u troškovi održavanja uključeni su u cijenu pretplate. S obzirom da ne morate brinuti o infrastrukturi ne morate dodatno plaćati IT-jevce.

  • Snažna i sigurna infrastruktura

Neki su ljudi zabrinuti kada su njihovi podaci pohranjeni na web uslugama. Pouzdanost i sigurnost najvažniji su čimbenici ozbiljnih SaaS pružatelja usluga. All Hours serveri nalaze se na sigurnim lokacijama i prijenos podataka je kodiran kako bi se spriječila krađa podataka.

  • Dostupnost neovisno o trenutku i lokaciji

Ogromna prednost korištenja SaaS-a je u tome što se rješenju može pristupiti u svakom trenutku, sa svakog uređaja (ako naravno imate pristup internetu). Dok ležite na plaži i pijete koktele možete pristupiti aplikaciji All Hours.

  • Nema ažuriranja i nadogradnji

Ništa ne morate ažurirati, a stalno imate zadnju verziju. Ažuriranja se uvijek instaliraju kada je nizak promet kako bi se izbjegli mogući problemi.

  • Fleksibilnost

Možete krenuti s malo feature-a i zatim, kako vrijeme ide, povećavati opseg. Bez dodatnih troškova.

All Hours kao SaaS rješenje dobra je alternativa uobičajenim desktop aplikacijama. SaaS poduzećima omogućava jednostavno korištenje bez dodatnog troška hardverske opreme. All Hours može riješiti vaše trenutne potrebe i kako se te potrebe razvijaju All Hours će to pratiti. Napravite besplatni probni račun i testirajte korištenje usluge.

SHARE